Outplacementbureau

Versneld naar Passend Werk en Werkplezier

Moet jij noodgedwongen op zoek moet naar een andere baan vanwege een reorganisatie, bezuiniging of ontslagkwestie? Zo’n situatie kan van alles met je doen. Het kan je zelfvertrouwen een deuk geven. Zeker als je het einde van je contract niet zag aankomen. Het kan ook zijn dat je eigenlijk wel blij dat je nu – noodgedwongen weliswaar – op zoek moet naar iets anders. Loopbaanprofessional Peter Paas helpt je tijdens een persoonlijk 1-on-1 outplacementtraject om in deze vervelende situatie versneld jouw kansen te ontdekken.

.
.
.

Persoonlijke outplacementbegeleiding

Wil jij van deze situatie gebruik maken om een carrièreswitch te maken? Of wil je gewoon graag zo snel mogelijk weer een vaste baan? Misschien ben je benieuwd naar de mogelijkheden om voor jezelf te gaan beginnen? Of wil je jezelf persoonlijk ontwikkelen? De behoefte en situatie is voor elk persoon anders. Outplacementbureau DC Loopbaanbegeleiding biedt om die reden 1-op-1 trajecten met een invulling die ingaat op jouw vragen.

Outplacement Standaard pakket

Outplacementbegeleiding Nijkerk Amersfoort Barneveld Harderwijk Putten

Complete begeleiding
Tijdens het Outplacement Standaard traject breng je samen met Peter Paas eerst jouw kwaliteiten en wensen in kaart. Want als je jouw volle potentie weet te benutten dan is er meer mogelijk dan je denkt. Je werkt samen met loopbaanprofessional Peter Paas tijdens een intensieve begeleiding toe naar een nieuwe aanstelling en/of een goede start van je eigen onderneming. In dit pakket zijn diverse services opgenomen om jouw kansen te vergroten. Het doel is steeds: Passend Werk en Meer Werkplezier.

Bij het Outplacement Standaard pakket zijn inbegrepen:

 • Persoonlijkheidsonderzoek
 • Beroepskeuzeonderzoek
 • Opleiding-/scholingsadvies
 • Eén-op-één coaching- & training
 • Keuzemodules

Keuzemodule Succesvol Solliciteren:

 • CV & Motivatie-/Sollicitatiebrief
 • LinkedIn & Netwerktraining
 • Training Sollicitatiegesprek
 • Training Jobhunting
 • Krachtige Online Tools
 • Koppeling DC Loopbaanbegeleiding netwerk
 • Baangarantie*

Keuzemodule Succesvol Ondernemen:

 • Ondernemingsplan Coaching
 • Product/dienst bepalen & ontwikkelen
 • Klanten aantrekken
 • Training websiteontwikkeling
 • (Online) Marketing
 • Omzetgarantie*

Keuzemodule: Persoonlijke ontwikkeling
Coaching op thema’s zoals:

 • Faalangst / onzekerheid
 • Assertiviteit
 • Gespreksvaardigheden
 • Leiding geven
 • Conflicthantering
 • Burn out / stress

All-in tarief Outplacementtraject

Incl. 12 maanden persoonlijke support.

€ 2795,-*

Werkwijze Outplacementtraject

* Neem voor meer informatie en
voorwaarden contact met ons op.

Outplacementbegeleiding en DC Loopbaanbegeleiding

DC Loopbaanbegeleidng kijkt verder dan alleen naar je CV en (gebrek aan) ervaring en opleiding. Tijdens een outplacementtraject kijken wij ook naar jouw persoonlijkheid en wensen. Door deze zelfs als uitgangspunt te nemen, helpt Loopbaanbegeleiding van DreamCenter je de ogen te openen om te zien dat er absoluut meer mogelijk is dan je denkt..

 • Persoonlijke benadering
 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Praktijk open tot 21.00 uur
 • Scherpe tarieven
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Geen onverwachte kosten

Outplacementbegeleiding Amersfoort Harderwijk Barneveld Ermelo Almere Zeewolde

Meer weten over outplacementbegeleiding?

‘Waar het mij om draait, is dat jij uiteindelijk écht verder bent geholpen’. Ik ga graag de uitdaging met je aan om jouw volgende stap in jouw loopbaan vorm te geven. Honderden anderen gingen je voor. Ik vind het een sport om jou te helpen om van deze situatie juist een mooi moment te maken in je leven. Heb je vragen over outplacement begeleiding van DC Loopbaanbegeleiding? Neem dan contact op voor persoonlijk advies. Ik sta je graag telefonisch, via e-mail of tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek te woord. Ook kan je alvast de Gratis Videotraining volgen.’

Graag tot ziens!

Peter Paas
Loopbaanprofessional.

Outplacementbegeleiding OnlineOutplacementbegeleiding Amersfoort Nijkerk Harderwijk Barneveld Utrecht Almere

Outplacementbureau Amersfoort Nijkerk Harderwijk Barneveld Utrecht Almere

BERICHT STUREN

.

Loopbaanprofessional Peter Paas

Peter Paas is erkend loopbaanprofessional en oprichter van DreamCenter Loopbaanbegeleiding. “Mijn persoonlijke interesse gaat uit naar het ontdekken van de drijfveren van mensen. En vooral: hoe kan je die motivatie aanwakkeren en je emoties vóór je laten werken?

Ik heb dit proces zelf ook diepgaand doorlopen, waardoor mijn drive niet alleen vanuit mijn vakgebied, maar ook vanuit eigen ervaring komt.

Vanuit meer dan 10 jaar ervaring in loopbaanbegeleiding ben ik positief gestemd over de mogelijkheden. En ga ik graag de uitdaging met jouw situatie aan!”

.

PETER PAASOutplacementbureau
Nijkerk
Barneveld
Harderwijk

Loopbaanprofessional
DreamCenter Loopbaanbegeleiding

Reacties Outplacementbegeleiding.

9.0/10 ‘Ik ben aangenomen!’

Geplaatst door Jacob Jan (60 jaar) uit Culemborg
Situatie: Baan kwijt i.v.m. inkrimping bedrijf
Resultaat: Nieuwe baan als Manager Customer Service
‘Ik ben aangenomen en ben zekerder van de richting die ik uit moet! Al dacht ik voor het outplacementtraject dat ik iets heel anders moest gaan doen qua beroep dan voorheen, dit bleek niet het geval. Peter luistert goed en heeft een open en vriendelijke houding. Door vast te houden aan de structuur van het traject krijg je een goed inzicht in je kwaliteiten, vaardigheden en in welke loopbaanrichting je moet zoeken.’


8/10 ‘Ik heb geleerd om te solliciteren en mét resultaat!’

Geplaatst door Shirley (43 jaar) uit Houten
Situatie: Ontslag gekregen i.v.m. reorganisatie.
Resultaat: Nieuwe baan als regiomanager
‘Door het outplacementtraject heb ik een goed opgestelde sollicitatiebrief, cv en LinkedIn profiel. Ook is mijn standvastigheid en doorzettingsvermogen gegroeid: Ik heb geleerd ook sollicitaties te schrijven wanneer je niet aan alle eisen kan voldoen (EN MET RESULTAAT!) Ik vond de gesprekken altijd open en prettig en had een vertrouwd gevoel hierbij. De rust die je uitstraalt en daarnaast de kennis die je deelde hebben mij zeker verder geholpen na een onzekere tijd! Dank je wel voor alles en succes met DC Loopbaanbegeleiding!’


10/10 ‘Goud waard!’

Geplaatst door Marjon (49 jaar) uit Lelystad
Situatie: Ontslagprocedure
Resultaat: Leuke baan in de zorgadministratie waar ik me helemaal thuis voel.
“Het traject heeft me een baan opgeleverd en dat was mijn doel! Hier ben ik ontzettend dankbaar en blij om! Ik kwam bij Peter na een ontslagprocedure, zat midden in een burn-out en was ontzettend onzeker.
Nu kan ik zeggen dat ik mede dankzij de persoonlijke aanpak van Peter, zijn rust en het vertrouwen, ondanks de uitdaging om op mijn 49e te switchen van baan, ik de rust en mijn zelfvertrouwen weer gevonden heb. Ik weet wat ik kan en wat mijn valkuilen zijn. De testen hebben me dit laten zien door er goed over na te denken en zichtbaar te maken. Ik heb inmiddels leuk werk in de zorgadministratie, werk samen met een ontzettend gezellig team waar ik me helemaal thuis voel.

De veilige huiselijke omgeving, de rustige, positieve energie en benadering van Peter zorgden ervoor dat ik me veilig voelde om weer langzamerhand vertrouwen te krijgen in mijn toekomst. Goud waard dus! Ik heb veel geleerd. Ik heb leren solliciteren, incl. rollenspel. … 🙂 Het verslag achteraf is ook helder en uitgebreid. Mooi om nog eens terug te kunnen lezen. Kortom, ik vond het een fijn contact met een professionele, maar ook persoonlijke touch. Een prima combinatie!”


      10/10  ‘En de baan is gekomen, en hoe!!’

Geplaatst door Marlinde (42 jaar) uit Leeuwarden
Situatie: I.v.m. reorganisatie, andere functie bevalt niet.
Resultaat: Unieke baan met link naar Oeganda.
‘Voor het traject was ik een beetje lamgeslagen door het verlies van mijn baan, ik wist niet meer hoe ik mijn talenten en interesses kon combineren in een baan. Door de interesse- en beroepentest te doen en die 2 op elkaar te leggen kwamen er een aantal beroepen naar voren waar mogelijk een keuze voor een baan uit zou kunnen voortkomen. En de baan is gekomen, en hoe!! www.stichingmanoah.nl. Hier zijn mijn passie, talenten, interesses en zendings/ontwikkelingswerk hart bij elkaar gekomen. En dit met fijne hulp van Peter. Heel veel dank!!


       9.0/10  ‘Ik heb echt zin in de baan!’

Geplaatst door Dominic (35 jaar) uit Ede
Situatie: Ontslagregeling, wil z.s.m. weer werk vinden, maar weet niet wat bij me past, zit vast.
Resultaat: Duidelijkheid in richting en sollicitatievoorbereiding
“Tijdens de begeleiding ben ik gegroeid qua assertiviteit tonen en minder persoonlijk aantrekken. En: een ‘eerste stap’ baan gevonden in de zorg zoals ik hoopte. Ik heb er echt zin in. Ik zou DC Loopbaanbegeleiding aanbevelen omdat de coach/begeleider erg prettig is in de omgang en als gesprekspartner waardoor je je erg op je gemak voelt. Ik wil je alvast bedanken voor de begeleiding en coaching die je mij gegeven hebt. Ik hier hier veel aan gehad. Vond het zeer prettig jou als gesprekspartner te hebben! Bedankt voor alles en ik wens je alle goeds toe voor de toekomst!”


       8.5/10  ‘Ik ben gegroeid.’

Geplaatst door Wim (52 jaar) uit Zeewolde
Situatie: Ontslagregeling i.v.m. faillissement
Resultaat: Nieuwe baan met een betere klik
“Ik nu weer een nieuwe baan gevonden. Vanaf maandag ga ik aan de slag als junior systeembeheerder bij (…) in Amersfoort. Vorige week vrijdag werd ik hiervoor benaderd, maandag op gesprek geweest en vandaag het contract getekend. Deze baan past beter bij mij dan wat ik ik deed bij (…).

Deze baan is in eerste instantie tot het eind van dit jaar. Hij is vrij gekomen ivm een interne verschuiving, als dat goed uit pakt kan het voor langere tijd zijn. Bij (…) had ik gelijk meer klik en ik denk dat het werk beter bij mij past. Amersfoort is wel dichterbij maar heb dan meer last van files. Qua reistijd zal het niet veel uitmaken. Ik ga het zien.”

.

   10/10  ‘Een baan die me blij maakt.’

Geplaatst door Marco (52 jaar) uit Nijkerk
Situatie: Ontslag gekregen i.v.m. wegbezuiniging functie.
Resultaat: Nieuwe baan als QA-Manager
‘De outplacementbegeleiding heb ik als prettig, zinvol en praktisch ervaren. En niet te vergeten ontspannen, persoonlijk en gezellig! Een zeer mooie waardering is dan ook zeker verdiend. Van zonder werk, zonder weten wat ik precies wil gaan doen en vele vragen hoe het beste een baan te vinden, tot het vinden van een baan die me blij maakt. Ik ben supertevreden, wel gemeend door mij en verdiend voor/door jou.’


      10/10  ‘Verrassend snel resultaat!’

Geplaatst door Susanne (50 jaar) uit Zeewolde
Situatie: Werkgever wil uit elkaar met vaststellingsovereenkomst
Resultaat: Zij-instroom traject zorg

‘Door het outplacementtraject is me duidelijker geworden waar mijn interesses en kwaliteiten liggen en op basis daarvan kon ik weer zelfverzekerd en met frisse moed op zoek gaan naar een nieuwe baan. Je onderzocht eerst wie ik ben als persoon en welke kwaliteiten ik heb en vanuit die uitgangspunten zijn we gaan kijken welke banen echt bij me zouden passen. Je begeleidde me met mijn eerste pogingen met solliciteren. Met een verrassend snel resultaat: een nieuwe baan met uitdaging.’


   8/10  ‘Ook stukje verwerking van het verliezen van mijn baan heeft mij enorm geholpen’.

Geplaatst door Linda (35 jaar) uit Lelystad
Situatie: Ontslag gekregen wegens bezuining
Resultaat: Nieuwe baan bij BSO (Buiten Schoolse Opvang)
‘Het outplacementtraject heeft mij uiteindelijk toch werk opgeleverd. Het traject heeft mij enorm aan het denken gezet over wat ik nu voor ander werk zou willen en kunnen doen. Ook een stukje verwerking van het verliezen van mijn baan heeft mij enorm geholpen. We hebben dan wel niet heel erg over de verwerking gehad, maar wel gekeken wat ik allemaal wel kan en dat heeft mij erg gestimuleerd om door te gaan zoeken naar wat ik wel wil en kan en het heeft mij een stuk zekerder gemaakt. Dat heeft mij ook goed geholpen bij het maken van sollicitatiebrieven en CV’s. Ook vond ik het fijn dat je er altijd naar wilde kijken en goede adviezen gaf.’


       8/10  ‘Ik zou niet weten waar ik nu zou staan zonder advies!’

Geplaatst door Jeroen (46 jaar) uit Ede
Situatie: Door reorganisatie boventallig en nu werkloos.
Resultaat: Zeer succesvolle start als ZZP-er, zelfs opdrachten moeten afwijzen.
‘Ik weet niet waar ik nu zou staan zonder de outplacementbegeleiding. Het advies heeft me in meer inzicht gegeven in mijzelf, wie ik ben en wat ik kan. Daarnaast heeft het me bevestigd in gemaakte keuzes en heb ik dankbaar gebruik kunnen maken van een aantal nuttige praktische tips. Je interesse in en luisteren naar de medemens heb ik gewaardeerd. Het meedenken en vooral het (mij leren) onder woorden brengen van ideeën en gedachten vond ik goed. Je manier van omgaan met mensen spreekt van echte interesse, echt iets willen betekenen voor de ander.’


      10/10  ‘Niet gepusht om mij anders voor te doen in sollicitatiebrieven’

Geplaatst door Wendy (46 jaar) uit Hilversum
Situatie: I.v.m. faillissement werkgever werkloos.
Resultaat: ‘Totaal niet verwacht: toch weer een baan in een leuke boekhandel!’
‘Het trajectverslag was duidelijk en beknopt, heel plezierig. Het is handig om sommige dingen zwart op wit te hebben staan zodat je het nog eens na kunt lezen. Voor het traject zat ik een beetje vast in mijn eigen vicieuze cirkel. Ik heb het ontzettend nuttig gevonden om samen te kijken wat mijn potenties zijn en waar mijn mogelijkheden liggen. Wat mij betreft krijg je een 10, de manier van luisteren en meedenken werkte voor mij heel verhelderend. Mijn oud-collega wordt door iemand anders gecoacht en zij wordt gepusht om zich heel anders voor te doen dan ze is in haar sollicitatiebrieven. Jij hebt met mij naar mijn minder sterke punten gekeken en laten zien hoe ik me op een zo gunstig mogelijke manier kan presenteren en tegelijkertijd wel mezelf blijf. Ook prettig dat er tussen de gesprekken gewoon gemaild kan worden.

Zoals je al wel begrijpt zou ik DC Loopbaanbegeleiding absoluut bij anderen aanbevelen. Ik vond je advies, positieve energie en motivatie erg inspirerend! Dank voor de goede zorgen!


      9/10  ‘Dank voor je inzet, goede ideeën en hulp.

Geplaatst door Jan (48 jaar) uit Alphen aan de Rijn
Situatie: Ontslag gekregen i.v.m. naderend faillissement.
Resultaat: Opnieuw een baan als Hoofd Administratie.
‘Het ging allemaal razendsnel. Het assessment volgende heel kort op de uitnodiging. Uiteindelijk zelfs zo goed dat vanmorgen de arbeidsovereenkomst is getekend. Ik heb inmiddels een heel positief beeld van het bedrijf. De functie is opnieuw Hoofd Administratie. Het bedrijf is actief in het maken van lichtplannen voor kassen, stallen, maar ook voor bijvoorbeeld voetbalstadions. Weer heel wat anders dus! Wij zijn er heel blij mee!

Ik wil jou nogmaals hartelijk bedanken voor je inzet, goede ideeën, en hulp om alles op een rijtje te zetten enzovoorts!’