Solliciteren met resultaat

Versneld resultaat boeken met solliciteren

Sollicitatie Training Amersfoort Soest Leusden NijkerkHeb jij het gevoel dat je jouw aanpak van het solliciteren zou kunnen verbeteren, maar weet je niet precies hoe? Wellicht heb je moeite om de juiste vacatures te vinden, word je onzeker als je de functie-eisen bekijkt van de vacatures die je het meeste aanspreken of heb je meerdere afwijzingen gehad.

Heb jij behoefte aan begeleiding en een steun in de rug bij het solliciteren? Ontdek de meerwaarde van deze persoonlijke sollicitatietraining van DC Loopbaanbegeleiding en voorkom dat je onnodig blijft zitten in je comfortzone en passende kansen in je loopbaan misloopt.
.

Passende vacatures vinden

Een nieuwe baan vinden, het klinkt eenvoudig, maar veel mensen hebben er moeite mee. Daar sta jij dus niet alleen in. Het begint vaak al bij het vinden van de juiste vacatures. Met zoveel vacaturesites zou je verwachten dat er voor iedereen een ideale vacature is. Goed nieuws, dat is ook zo! Het kan echter soms voelen alsof je door de bomen het bos niet meer ziet en is het lastig om in die enorme berg vacatures, precies die vacature te vinden die op jouw lijf is geschreven. Tijdens deze training maken we je wegwijs in ‘vacatureland’ en geven we je alle tips en tools om de juiste vacatures naar voren te halen.

.
.

Succesvol solliciteren

Wat zeg je wel en wat niet bij een sollicitatiegesprekNadat je jouw ideale vacature hebt gevonden, helpen we je ook met het krijgen van die baan. Daarvoor gaan we aan de slag met het optimaliseren van jouw CV, motivatiebrief, Linkedin profiel en het oefenen van het sollicitatiegesprek zelf. Iedereen is uniek en heeft zijn eigen kwaliteiten, het is belangrijk om te leren inzien waar je goed in bent en jouw sterke punten goed te kunnen overbrengen op de ander. Tijdens het oefenen van het sollicitatiegesprek, staat het het verkopen van jezelf op een ontspannen en natuurlijke manier centraal. Zodat jij met zelfvertrouwen het sollicitatiegesprek voor jouw droombaan tegemoet gaat!

Wanneer je jouw nieuwe werkgever hebt weten te overtuigen van jouw kwaliteiten, is het tijd voor de onderhandelingen over de arbeidsvoorwaarden en jouw salaris. Dit kan als een spannend of ingewikkeld onderwerp worden ervaren, maar met onze hulp zul je je hierbij een stuk sterker in je schoenen voelen staan. Op deze manier kun je optimaal genieten van deze nieuwe stap in jouw loopbaan!

Persoonlijke Sollicitatie Training

De sollicitatietrainingen van DC Loopbaanbegeleiding zijn persoonlijke trajecten waarin je 1-op-1 met loopbaanprofessional Peter Paas werkt aan jouw persoonlijke doelen. Peter kijkt persoonlijk met je mee en helpt je op een praktische manier jezelf op de beste manier te profileren en jouw obstakels in het solliciteren uit de weg te ruimen.

“Vanuit meer dan 10 jaar ervaring die ik heb in het begeleiden van mensen bij het solliciteren, zie ik dat veel mensen veel kansen laten liggen in hoe ze zichzelf neerzetten. In hun CV, motivatie, Linkedin profiel of in een sollicitatiegesprek. Ook benutten ze vaak niet alle mogelijkheden om de juiste baan/vacature te vinden.”

.

PETER PAASLoopbaanadvies
Nijkerk
Barneveld
Harderwijk

Loopbaanprofessional
DC Loopbaanbegeleiding

Doelen Sollicitatietraining

In deze ‘op maat sollicitatietraining’ kunnen doelen zijn:

 • CV updaten en optimaliseren
 • Onderscheidende motivatiebrief schrijven
 • LinkedIn profiel onderscheidend inrichten
 • Verschillende sollicitatie-strategieën leren kennen
 • Passende sollicitatie-strategieën inzetten
 • Passende vacatures weten te vinden
 • Ontdekken wat netwerken voor jou kan betekenen
 • Alle mogelijkheden van LinkedIn ontdekken
 • Leren wat je beter wel en niet kunt zeggen / doen tijdens een sollicitatiegesprek

.

Sollicitatie Training Basis

Sollicitatie Coach Hulp bij Solliciteren Nijkerk Amersfoort Soest Leusden Huizen

Bij het pakket zijn inbegrepen:

 • Individuele Trainingssessies met:
 • Training Motivatie/Sollicitatiebrief
 • Training C.V. en LinkedIn opstellen
 • Sollicitatiegesprek voorbereiden en oefenen

€ 595,-

of 3 termijnen van € 209,-


.

Sollicitatie Training Standaard

Sollicitatie Training Ede Veenendaal Barneveld Nijkerk

Bij het pakket zijn inbegrepen:

 • Individuele Trainingssessies met:
 • Training Motivatie/Sollicitatiebrief en C.V. opstellen
 • Sollicitatiegesprek voorbereiden en oefenen
 • Training Vacatures vinden
 • Toegang tot professionele vacaturecrawler
 • Training Linkedin & Netwerken
 • Slimme Tips & Tools

€ 995,-

of 3 termijnen van € 349,


Reacties Sollicitatie Training

‘Reuze bedankt voor al jouw hulp. Ik heb een week geleden een sollicitatiegesprek gevoerd en voor het eerst in mijn leven ging dit goed! Ik heb nog geen baan maar ben wel enthousiast over solliciteren. Dus naast dat ik een stuk meer zelfvertrouwen heb, zijn bij mij ook behoorlijk wat kwartjes gevallen over: wie ik ben, wat ik kan, wat zij zoeken en wat willen ze horen.’

Sollicitatie Training Amersfoort Soest Leusden Nijkerk HuizenStef – Amersfoort
.


‘Donderdag 14 februari heb ik het tweede sollicitatiegesprek gehad en dat was best pittig, ik moest m’n kop er goed bijhouden door de vragen die gesteld werden. maar heb ook zelf veel kunnen vragen. Al met al ging het redelijk goed maar wist niet hoe het zou aflopen eerlijk gezegd. De volgende dag werd ik gebeld dat ik het was geworden! Afgelopen dinsdag heb ik het contract getekend. Ik ben zo blij en verwonderd dat ik de baan heb gekregen. Het is net een droom, maar dan wel een echte!
In wil jou ook ontzettend bedanken voor de waardevolle gesprekken, coaching en feedback rondom de sollicitatiegesprekken. Het gaf me houvast en heb er veel aan gehad. Vooral dat je schreef: “dit is wat voor jou, dit kan je”, heeft mij echt gestimuleerd om door te zetten en er voor te gaan.’

Sollicitatietraining Barneveld Ede Veenendaal Putten ErmeloKees – Barneveld
.


.

Het onwaarschijnlijke is dan toch gebeurt. Ik heb een nieuwe baan! Ik zal in augustus starten in Zutphen. Afgelopen vrijdag heb ik mijn huidige baan dan eindelijk kunnen opzeggen. De gesprekken die wij hebben gehad, hebben zeker bijgedragen dat ik de baan heb gekregen. In augustus begint er voor mij dan eindelijk een nieuw hoofdstuk op een nieuwe, frisse en uitdagende plek. Solliciteren zal nooit mijn hobby worden, maar door deze sollicitatietraining weet ik nu hoe ik een aansprekend CV en brief opstel en hoe ik een gesprek goed kan voorbereiden en laten verlopen.’

Hulp Begeleiden bij Solliciteren Ede Veenendaal Barneveld ApeldoornKees – Apeldoorn
.


‘Dag Peter, het is inderdaad gelukt en ik ga binnenkort beginnen in Noordwijk, hartelijk dank!’

Sollicitatietraining Harderwijk Ermelo Putten ZeewoldeSaskia – Haarlem
.


‘Gisteren heb ik officieel mijn aanstelling bij de politie ondertekend! Ik wil je nogmaals heel erg bedankt voor al je hulp en steun bij het hele sollicitatieproces.’

Sollicitatie Training Coaching Nijkerk Amersfoort Soest LeusdenThijs – Rotterdam
.


DC Loopbaanbegeleiding

 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Praktijk open tot 21.00 uur
 • 15 jaar ervaring
 • Geen onverwachte kosten
 • Hoge klanttevredenheid
 • Erkend loopbaanprofessional
.

Sollicitatie Training Nijkerk Amersfoort Huizen Leusden Soest

.

Vragen of kennismaken?

Hulp nodig met solliciteren Amersfoort Soest Leusden

WhatsApp DC Loopbaanbegeleiding

DC Loopbaanbegeleiding Contactformulier

DC Loopbaanbegeleiding Gratis Online Training

.
.

Snel resultaat
Binnen enkele maanden passend werk door effectieve werkwijze.
.
Werkplezier & Voldoening
Ruil stress, onzekerheid en tegenzin in voor nieuwe energie.
.
1000+ Tevreden klanten
Jouw tevredenheid staat zeer hoog in het vaandel.

.
.

Gratis kennismaking
Maak vrijblijvend en kosteloos kennis met werkwijze en coach.
.
Ook Online
Online kennismaking en/of coaching is mogelijk.
.
Individuele trajecten
Geen onpersoonlijke groeps-sessies, slechts 1-op-1 trajecten.