Solliciteren met resultaat

Versneld resultaat boeken met solliciteren

Sollicitatie TrainingHeb jij het gevoel dat je jouw aanpak van het solliciteren zou kunnen verbeteren, maar weet je niet precies hoe? Wellicht heb je moeite om de juiste vacatures te vinden, word je onzeker als je de functie-eisen bekijkt van de vacatures die je het meeste aanspreken of heb je meerdere afwijzingen gehad.

Heb jij behoefte aan begeleiding en een steun in de rug bij het solliciteren? Ontdek de meerwaarde van deze persoonlijke sollicitatietraining van DC Loopbaanbegeleiding en voorkom dat je onnodig blijft zitten in je comfortzone en passende kansen in je loopbaan misloopt.
.

Passende vacatures vinden

Een nieuwe baan vinden, het klinkt eenvoudig, maar veel mensen hebben er moeite mee. Daar sta jij dus niet alleen in. Het begint vaak al bij het vinden van de juiste vacatures. Met zoveel vacaturesites zou je verwachten dat er voor iedereen een ideale vacature is. Goed nieuws, dat is ook zo! Het kan echter soms voelen alsof je door de bomen het bos niet meer ziet en is het lastig om in die enorme berg vacatures, precies die vacature te vinden die op jouw lijf is geschreven. Tijdens deze training maken we je wegwijs in ‘vacatureland’ en geven we je alle tips en tools om de juiste vacatures naar voren te halen.
.

Succesvol solliciteren

Nadat je jouw ideale vacature hebt gevonden, helpen we je ook met het krijgen van die baan. Daarvoor gaan we aan de slag met het optimaliseren van jouw CV, motivatiebrief, Linkedin profiel en het oefenen van het sollicitatiegesprek zelf. Iedereen is uniek en heeft zijn eigen kwaliteiten, het is belangrijk om te leren inzien waar je goed in bent en jouw sterke punten goed te kunnen overbrengen op de ander. Tijdens het oefenen van het sollicitatiegesprek, staat het het verkopen van jezelf op een ontspannen en natuurlijke manier centraal. Zodat jij met zelfvertrouwen het sollicitatiegesprek voor jouw droombaan tegemoet gaat!

Wanneer je jouw nieuwe werkgever hebt weten te overtuigen van jouw kwaliteiten, is het tijd voor de onderhandelingen over de arbeidsvoorwaarden en jouw salaris. Dit kan als een spannend of ingewikkeld onderwerp worden ervaren, maar met onze hulp zul je je hierbij een stuk sterker in je schoenen voelen staan. Op deze manier kun je optimaal genieten van deze nieuwe stap in jouw loopbaan!

.

Doelen Sollicitatie Training:

 • Met zelfvertrouwen een sollicitatiegesprek ingaan.
 • Jouw sollicitatiebrief, LinkedIn profiel en CV optimaliseren.
 • Het sollicitatiegesprek oefenen en feedback krijgen op je presentatie.
 • Op een ontspannen en natuurlijke manier jezelf leren te ‘verkopen’.
 • Verschillende strategieën inzetten om geschikte vacatures te vinden.
 • Leren onderhandelen over salaris en arbeidsvoorwaarden.
 • Het bemachtigen van de baan die je echt aanspreekt!

.

DC Loopbaanbegeleiding biedt deze sollicitatietraining ook aan als onderdeel van een loopbaancoaching of outplacementtraject.

.

.
.
.

.
.
.

Vragen over de Sollicitatie Training?

Neem dan contact op voor persoonlijk advies en/of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Sollicitatietraining Amersfoort Harderwijk Barneveld

Sollicitatietraining Nijkerk Putten Ermelo

BERICHT STUREN .
.
.

DC Loopbaanbegeleiding

 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Praktijk open tot 21.00 uur
 • 15 jaar ervaring
 • Geen onverwachte kosten
 • Hoge klanttevredenheid
 • Erkend loopbaanprofessional
.
Snel resultaat
Binnen enkele maanden passend werk door effectieve werkwijze.
.
Werkplezier & Voldoening
Ruil stress, onzekerheid en tegenzin in voor nieuwe energie.
.
1000+ Tevreden klanten
Jouw tevredenheid staat zeer hoog in het vaandel.
.
Gratis kennismaking
Maak vrijblijvend en kosteloos kennis met werkwijze en coach.
.
Ook Online
Online kennismaking en/of coaching is mogelijk.
.
Individuele trajecten
Geen onpersoonlijke groeps-sessies, slechts 1-op-1 trajecten.
.
Geen onverwachte kosten
Vaste tarieven, geen onverwachte extra kosten.
.

Sollicitatie Training Nijkerk Amersfoort Harderwijk Barneveld Zeewolde Coaching

.

Reacties Sollicitatie Training

‘Reuze bedankt voor al jouw hulp. Ik heb een week geleden een sollicitatiegesprek gevoerd en voor het eerst in mijn leven ging dit goed! Ik heb nog geen baan maar ben wel enthousiast over solliciteren. Dus naast dat ik een stuk meer zelfvertrouwen heb, zijn bij mij ook behoorlijk wat kwartjes gevallen over: wie ik ben, wat ik kan, wat zij zoeken en wat willen ze horen.’ Stef – Amersfoort

‘Ik vind de trainer top, de setting top, de indeling duidelijk.’  Marco – Nijkerk

‘Dag Peter, het is inderdaad gelukt en ik ga binnenkort beginnen bij Gemeente Noordwijk, hartelijk dank!’  Saskia – Haarlem

‘Gisteren heb ik officieel mijn aanstelling bij de politie Den Haag ondertekend! Ik wil je nogmaals heel erg bedankt voor al je hulp en steun bij het hele sollicitatieproces.’  Thijs – Rotterdam

.
.

‘Het onwaarschijnlijke is dan toch gebeurt. Ik heb een nieuwe baan! Ik zal in augustus starten in Zutphen. Afgelopen vrijdag heb ik mijn huidige baan dan eindelijk kunnen opzeggen. De gesprekken die wij hebben gehad, hebben zeker bijgedragen dat ik de baan heb gekregen. In augustus begint er voor mij dan eindelijk een nieuw hoofdstuk op een nieuwe, frisse en uitdagende plek. Solliciteren zal nooit mijn hobby worden, maar door deze sollicitatietraining weet ik nu hoe ik een aansprekend CV en brief opstel en hoe ik een gesprek goed kan voorbereiden en laten verlopen.’ Kees – Apeldoorn

Persoonlijke Sollicitatie Training

De sollicitatietrainingen van DC Loopbaanbegeleiding zijn persoonlijke trajecten waarin je 1-op-1 met loopbaanprofessional Peter Paas werkt aan jouw persoonlijke doelen. Peter kijkt persoonlijk met je mee en helpt je op een praktische manier jezelf op de beste manier te profileren en jouw obstakels in het solliciteren uit de weg te ruimen.

“Vanuit meer dan 10 jaar ervaring die ik heb in het begeleiden van mensen bij het solliciteren, zie ik dat veel mensen veel kansen laten liggen in hoe ze zichzelf neerzetten. In hun CV, motivatie, Linkedin profiel of in een sollicitatiegesprek. Ook benutten ze vaak niet alle mogelijkheden om de juiste baan/vacature te vinden.”

.

.

PETER PAASLoopbaanadvies
Nijkerk
Barneveld
Harderwijk

Loopbaanprofessional
DC Loopbaanbegeleiding

Sollicitatie Training Basis

Sollicitatie Coach Hulp bij Solliciteren Nijkerk Amersfoort Harderwijk Barneveld Putten

Bij het pakket zijn inbegrepen:

 • Individuele Trainingssessies met:
 • Training Motivatie/Sollicitatiebrief, C.V. en LinkedIn opstellen
 • Sollicitatiegesprek voorbereiden en oefenen

€ 595,-

of 3 termijnen van € 209,-

.
.

.

Sollicitatie Training Standaard

Sollicitatie Training Nijkerk Amersfoort Harderwijk Barneveld Zeewolde Voorthuizen

Bij het pakket zijn inbegrepen:

 • Individuele Trainingssessies met:
 • Training Motivatie/Sollicitatiebrief en C.V. opstellen
 • Sollicitatiegesprek voorbereiden en oefenen
 • Training Vacatures vinden
 • Toegang tot professionele vacaturecrawler
 • Training Linkedin & Netwerken
 • Slimme Tips & Tools

€ 995,-

of 3 termijnen van € 349,

.