Ondernemen met Succes & Plezier

Ondernemerscoach Businesscoach Nijkerk Amersfoort Leusden SoestEen onderneming die tevreden klanten aantrekt, een groeiende omzet of je aantal uren binnen de perken houden? De training Succesvol Ondernemen is een 1-op-1 coachingstraject waarin je jouw doelen en strategie gaat verhelderen om je onderneming te starten of jouw onderneming met nieuwe inzichten een nieuwe boost te geven!

Ben je een startende ondernemer? Dan staan tijdens de coachingsessies het verhelderen van jouw doelen en strategie centraal. Het creëren van een stevige basis en sterke visie, zodat jouw innovatieve ideeën kunnen evolueren naar een succesvolle onderneming!

Ben je een ervaren ondernemer? Dan bieden we een frisse blik op jouw onderneming, met een perspectief van buiten de onderneming. Hierdoor kun je de sterke en zwakkere punten van jouw onderneming vinden. Hierdoor kun je verbeteren wat verbetering nodig heeft en gebruik leren maken van jouw kracht. Zodat je jouw onderneming een extra impuls kunt geven en jouw onderneming verder kan groeien naar het volgende niveau.

.

Doelen Ondernemerscoaching

 • Een kansrijk idee vinden en formuleren.
 • Leren hoe je jezelf kan onderscheiden.
 • Succesvol klanten aantrekken.
 • Jouw ondernemerskwaliteiten- én valkuilen ontdekken.
 • Website- en Google-vindbaarheid ontwikkeling.
 • Visie, missie en marktdefinitie bedrijf bepalen of aanscherpen.
 • Een financieel plan opstellen.
 • Een doordacht verkoop-/marketingplan maken en uitvoeren.
 • Goede investeringen leren herkennen.
 • Advies op personeelsbeleid.
 • Jouw onzekerheden blootleggen en overwinnen.

Businesscoach Peter Paas

Goede ondernemerscoach - Businesscoach Startende en Ervaren Ondernemers Amersfoort Leusden SoestDe ondernemerstraining van DC Loopbaanbegeleiding is een persoonlijk coaching traject waarin je 1-op-1 met loopbaanprofessional Peter Paas werkt aan jouw persoonlijke doelen. Peter heeft ruim 20 jaar met ondernemen en met het begeleiden van zowel startende als als ervaren ondernemers. Hij kijkt persoonlijk met je mee en helpt je op een praktische manier jouw ondernemingsplan op te stellen en al jouw obstakels in het ondernemen uit de weg te ruimen. Of dat nu gaat om hoe te starten, hoe klanten aan te trekken, personeel of opschalen naar meer omzet.

“Vanuit de ruime ervaring die ik heb in het begeleiden van mensen bij het ondernemen, zie ik dat veel mensen veel kansen laten liggen of juist op sommige punten – onnodig – te moeilijk en ingewikkeld denken. Ik help ze weer aan nieuwe inspiratie en nieuwe inzichten voor meer omzet.”

.

‘Nieuwe focus heeft veel rust gegeven!’

‘Voor het coaching traject was ik erg onrustig. Dit vanwege het feit dat ik maandenlang heb nagedacht over wat ik verder wilde. Ik kwam hier niet uit. Vandaar dat ik jouw advies heb ingeschakeld en heb hier geen moment spijt van gehad. Ik heb mijn huidige website verkocht en ben nu bezig om mijn andere projectjes ook te verkopen. In overleg met mijn werkgever ga ik minder werken om te kunnen werken aan mijn nieuwe onderneming. Deze nieuwe focus heeft mij veel rust gegeven.’

Businesscoach Begeleiding Ondernemen Harderwijk Bunschoten Spakenburg ZeewoldeDaniël – Apeldoorn
.
.


‘Duw in de goede richting gekregen.’

‘Voor het traject wist ik helemaal niet meer wat ik wilde. Tijdens het traject werden mij een hoop dingen duidelijk. Met name dat ik toch echt een ondernemer ben! En in welke richting ik het moet gaan zoeken. Er zijn een hoop onduidelijkheden en vragen opgelost. En ik heb het gevoel dat ik een belangrijke duw in de goede richting heb gekregen.’

Businesscoach Nijkerk Amersfoort Leusden Nijkerk Soest HuizenJan – Nijkerk
.
.


‘Ik moet inmiddels al opdrachten afslaan!’

‘Door de coaching heb ik de stap durven nemen om ZZP’er te worden. In het praktische traject veel tips gekregen. Ik moet inmiddels al opdrachten afslaan!
Daarnaast hebben we geoefend in het voeren van gesprekken met onbekenden. De tips en trics helpen mij om me meer ontspannen te voelen hierbij. Je wordt op een rustige en constructieve manier begeleidt en krijgt eerlijke reflectie.’

Goede Ondernemerscoach Businesscoach - Coach Startende Ondernemers Bunschoten Spakenburg Huizen NijkerkJolandaBunschoten-Spakenburg
.
.


Simpel, Safe & Snel Starten – Coaching

Training Ondernemen Nijkerk Putten Ermelo Harderwijk Nunspeet Epe Ondernemerscoach

Binnen 3 maanden je eigen onderneming met weinig risico
Deze training is in feite een 1-on-1 coaching traject waarin je samen met Peter Paas werkt aan jouw persoonlijke doelen. Hij heeft zelf al meer dan 20 jaar ervaring als ondernemer, heeft hij leiding gegeven aan verschillende organisaties en is hij oprichter van de succesvolle coaching & training praktijk: DC Loopbaanbegeleiding. 

Met zijn ervaring en kennis over het ondernemerschap helpt Peter je a.d.h.v. slimme tips & tricks het opstartproces te versnellen,  je te behoeden voor veel gemaakte fouten en je structuur aan te bieden. Door vanaf het begin een stevige basis voor jouw onderneming te creëren, voorkom je een hoop stress als je onderneming moet groeien. Daarnaast helpt hij je en motiveert hij je als coach jezelf te doorgronden, zodat je jouw verbeterpunten kunt verbeteren en je sterke punten nog sterker kunt maken!
.
Bij het pakket zijn inbegrepen:

 • Individuele coaching-sessies
 • Goed doordacht en motiverend ondernemingsplan
 • Trainingsmateriaal en tools

€ 995,-

of 3 termijnen van € 349,-
.


.

Business Boost – Coaching

Ondernemerscoach Businesscoach Amersfoort Soest Leusden Nijkerk

Binnen 3 maanden naar de volgende fase
Ben je al een ervaren ondernemer, maar heb je het gevoel dat jouw onderneming niet zo hard groeit als hij zou kunnen groeien? Tijdens de persoonlijke ‘sparring-sessies’ kijkt Peter met jou mee om van buitenaf patronen te analyseren en inzichten te geven, zodat jouw onderneming nog beter kan gaan functioneren. Het kan heel verhelderend werken om een stel verse ogen mee te laten kijken, want als je ergens middenin zit, is het lastig om het vanuit een ander perspectief te bekijken. En je hoeft niet het wiel opnieuw uit te vinden, dat is zonde van je tijd!

De persoonlijke coaching zal erop gericht zijn jouw nog meer in je kracht te zetten, waardoor je weer met plezier, nieuwe inzichten en doelen, je jezelf helemaal op jouw onderneming kunt storten!

“Tijdens een training help ik je graag om je plezier in het ondernemen te laten groeien/terug te krijgen!”
.
.Bij het pakket zijn inbegrepen:

 • Individuele coaching-sessies
 • Groei onderneming & omzet
 • Boost in plezier, motivatie en ontspanning
 • Trainingsmateriaal

€ 1495,-

of 3 termijnen van € 519,-

.


.
.

DC Loopbaanbegeleiding

 • Persoonlijke benadering
 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Praktijk open tot 21.00 uur
 • Geen onverwachte kosten
 • In termijnen betalen is mogelijk
 • Hoge klanttevredenheid
 • Erkend loopbaanprofessional

Businesscoaching Ondernemers Training Ondernemen Ede Veenendaal Barneveld
.
.

Vrijblijvend kennismaken?.

Ondernemerscoach Harderwijk Putten Ermelo Nunspeet Epe

WhatsApp DC Loopbaanbegeleiding

Businesscoach Nijkerk Amersfoort Soest Leusden

DC Loopbaanbegeleiding biedt dit
traject ook aan als onderdeel van een:

Loopbaancoaching
Outplacementtraject of
Re-integratie 2e spoor traject

.
Snel resultaat
Binnen enkele maanden resultaat door effectieve werkwijze.
.
Werkplezier & Voldoening
Ruil stress, onzekerheid en tegenzin in voor nieuwe energie.
.
1000+ Tevreden klanten
Jouw tevredenheid staat zeer hoog in het vaandel.
.
Gratis kennismaking
Maak vrijblijvend en kosteloos kennis met werkwijze en coach.
.
Ook Online
Online kennismaking en/of coaching is mogelijk.
.