Loopbaancoaching

Kóst jouw werk vooral energie?

Ruim 50% van werkend Nederland zegt niet tevreden te zijn met hun beroepskeuze. Toch maken veel mensen niet snel een overstap naar een andere baan. Dat kan met financiële redenen te maken hebben: je kan immers niet zo maar stoppen met je werk of opnieuw een omscholing betalen. Maar het kan ook zijn het qua tijd en financiën best mogelijk zou zijn, maar dat je onvoldoende zicht op mogelijkheden hebt. Wellicht omdat je niet al jouw kwaliteiten , wensen en talenten scherp hebt. Misschien twijfel je aan jezelf: “Zeur ik niet te veel? Zou ik tevreden moeten zijn met wat ik heb?”

Wat houdt loopbaancoaching in?

Tijdens een loopbaanadvies traject worden jouw loopbaankansen en mogelijkheden in kaart gebracht. DC Loopbaanbegeleiding biedt vervolgens loopbaancoaching en trainingen om naar aanleiding van het loopbaanadvies traject aan de slag te gaan met concrete stappen. Loopbaancoach Peter Paas helpt je verder tijdens een persoonlijk 1-on-1 coachingstraject. We onderscheiden dus eigenlijk:

Loopbaanadvies:
Je richting bepalen, je mogelijkheden in kaart brengen op basis van jouw persoonlijkheid.

Loopbaancoaching:
Begeleiding bij het maken van concrete stappen en in je persoonlijke ontwikkeling.

.
.
.

Versneld naar Passend Werk en meer Werkplezier

Als je de reacties van deelnemers over loopbaancoaching van DC Loopbaanbegeleiding leest, zie je dat loopbaancoaching je veel brengt:

 • Ik heb eindelijk duidelijkheid!
 • Ik weet nu welke stappen ik moet nemen.
 • Het is net een droom, maar dan wel een echte!
 • Echt zo gaaf en geweldig dat het zo snel is gegaan.
 • Ik ben van onzeker, zeker geworden.
 • Durf om uit je comfortzone te stappen
 • Ondanks geen afgeronde opleidingen verder komen
 • Weloverwogen keuzes maken
 • Ondermijnende overtuigingen opruimen

 

Loopbaancoaching van DreamCenter

DreamCenter kijkt verder dan je CV en (gebrek aan) ervaring of opleiding. Door jouw persoonlijkheid en wensen als uitgangspunt te nemen, helpt DC Loopbaanbegeleiding je de ogen te openen om te zien dat er absoluut meer mogelijk is dan je denkt..

 • Persoonlijke benadering
 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Praktijk open tot 21.00 uur
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Geen onverwachte kosten
 • Hoge klanttevredenheid
 • Erkend loopbaancoach

Loopbaancoach Amersfoort Harderwijk Barneveld Ermelo Almere

Meer weten over loopbaancoaching?

‘Waar het mij om draait, is dat jij uiteindelijk écht verder bent geholpen’. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek wordt jouw vraag en situatie besproken. Op basis van dit gesprek wordt er gekeken hoe we je het beste verder kunnen helpen. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Daarnaast kan je ook de Gratis Videotraining bekijken. Wacht dus niet langer en zet nu jouw 1e stap richting meer werkplezier en voldoening!

Graag tot ziens!
.
.
Peter Paas – Loopbaancoach
DC Loopbaanbegeleiding

Loopbaancoaching OnlineLoopbaancoach Amersfoort Harderwijk Barneveld
Loopbaancoach Nijkerk Putten

BERICHT STUREN

Loopbaancoaching Compleet

Loopbaancoaching Compleet

Wil jij Out-of-the-box gaan?

Tijdens het Loopbaancoaching Compleet traject begeleidt loopbaancoach Peter Paas je als je persoonlijke mentor stap voor stap in het bereiken van jouw persoonlijke loopbaandoelen. En in het maken van stappen in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Het traject start met het in kaart brengen van de meest passende mogelijkheden. Vervolgens ga je intensief aan de slag met uitwerken van jouw loopbaanplan. Je gaat aan de slag met solliciteren, netwerken en / of je ondernemingsplan. In dit traject is er ook tijd en ruimte om aan je persoonlijke groei te werken. De focus hangt af van jouw behoeften.

Dit Loopbaancoaching Compleet traject is bedoeld voor mensen die willen voorkomen dat ze blijven hangen op de plek waar nu zijn en hulp nodig hebben om daadwerkelijke vooruitgang te zien richting een nieuwe fase in hun loopbaan.

.
.

 • Concreet Advies – Meest Passend Werk
 • Plan van aanpak
 • Sollicitatie- en/of Ondernemerstraining
 • Coaching Persoonlijke Ontwikkeling
.
Bij het pakket zijn inbegrepen:

 • 4 Loopbaanadvies gesprekken
 • Professionele testen
 • Testrapportage en Loopbaanadviesrapport
 • 6 persoonlijke coaching-/ trainingssessies
 • Materiaal en tools
 • Een half jaar support bij:
  • Solliciteren, Ondernemen en/of Persoonlijke ontwikkeling

€ 1427,-

of 3 termijnen van € 499,-

.

Succesvol Solliciteren

Loopbaancoaching Solliciteren

Goed voorbereid 
Weet je voor welke baan jij wil gaan, maar kan je tips, feedback en coaching gebruiken in jouw sollicitatieaanpak? In deze 1-op-1 training leer je alle kneepjes die je nodig hebt om succesvol te kunnen solliciteren.

Lees meer over de Training Succesvol Solliciteren.
.

Succesvol Ondernemen

Loopbaancoaching Ondernemen

Ook jij kan het leren
Bij ondernemen komt veel kijken. Maar met een goed plan kan jij het ook! Tijdens deze individuele training leer je hoe je het ondernemen behaphaar en toegankelijk kan maken..

Ga voor meer informatie naar Training Succesvol Ondernemen.
.

Coaching Groei & Vitaliteit

Loopbaanontwikkeling

Jouw potentie
Past jouw werk op zich bij je, maar wil jij binnen je werk werken aan persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit? Door bijvoorbeeld jezelf ontwikkelen in je manier van communiceren met je manager, collega’s, klanten of team?

Ga dan naar Coaching Persoonlijke Groei of neem contact op voor de mogelijkheden.
.

Loopbaancoach Peter Paas

Peter Paas is loopbaancoach en oprichter van DreamCenter. “Mijn persoonlijke interesse gaat uit naar het ontdekken van de drijfveren van mensen. En vooral: hoe kan je die motivatie aanwakkeren en je emoties vóór je laten werken?

Ik heb dit proces zelf ook diepgaand doorlopen, waardoor mijn drive niet alleen vanuit mijn vakgebied, maar ook vanuit eigen ervaring komt.

Vanuit meer dan 10 jaar ervaring in loopbaancoaching ben ik positief gestemd over de mogelijkheden. En ga ik graag de uitdaging met jouw situatie aan!”

.

PETER PAASLoopbaancoach
Nijkerk
Barneveld
Harderwijk

Loopbaanprofessional
DreamCenter Loopbaanbegeleiding

Obstakels naar een passende baan

Op de weg naar passend werk en werkplezier, kan je allerlei obstakels tegenkomen. Wat houdt jou tegen? Loopbaancoaching geeft je nieuw inzicht, perspectief én de praktische route naar de volgende fase in jouw loopbaan.

“Er zijn tal van moeilijke obstakels op je pad.
  Sta jezelf niet toe om een ​​van hen te worden.”
                                                        Ralph Marston

Ervaringen Loopbaancoaching

9.0/10 ‘Ik heb weer regie over mijn loopbaan.’

Geplaatst door Jim (34 jaar) uit Ridderkerk
“Ik heb het gevoel dat ik door loopbaancoaching sessies nu weer de regie over mijn loopbaan heb in plaats van dat mijn werkgever dit bepaald. Iedereen zou van tijd tot tijd moeten reflecteren op zijn/haar loopbaan. Bij DreamCenter Loopbaanbegeleiding kan dit in een persoonlijke aanpak waar er uitgebreid aandacht is voor jouw situatie.”


10/10 ‘Beste cadeau dat ik mezelf ooit heb gedaan, loopbaancoaching!’

Geplaatst door Mariska (42 jaar) uit Ermelo
“Beste cadeau dat ik mezelf ooit heb gedaan, loopbaancoaching! Peter heeft me goed geholpen met precies datgene dat ik nodig had. In mijn geval was dat focus ontwikkelen om van daaruit acties te kunnen ondernemen. Hij kijkt en luistert goed naar wie je bent en wat je kan en weet je van hier uit goed te adviseren.”


9.5/10 ‘Weekenden lekker vrij en flink vooruit gegaan met mijn salaris.’

Geplaatst door Pam (25 jaar) uit Leusden
“Ten eerste wil ik je bedanken voor alle hulp. Door onze gesprekken ben ik erachter gekomen wie ik ben en waar ik voor sta. Dit heeft mij goed geholpen tijdens mijn sollicitatiegesprekken en mijn zelfbeeld.
En goed nieuws, ik ben aangenomen! Ik heb fijne tijden van 8 tot 5 vrijdag zelfs tot half 5, weekenden lekker vrij en flink vooruit gegaan met mijn salaris. Zelf heb ik een beetje kunnen onderhandelen over het salaris. Door de gesprekken die wij hebben gevoerd, heb ik een beter zelfbeeld ontwikkeld waardoor mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Dit had veel effect gehad tijdens mijn sollicitatiegesprekken. Ik heb een goeie indruk achtergelaten 😉
Ik voelde me heel comfortabel bij het bedrijf, ook hun cultuur/functie past goed bij mij. Dit is zeker een mooie tussenstap.

Mijn zelfbeeld is aanzienlijk verbeterd waardoor mijn zelfvertrouwen een boost heeft gekregen. Onbewust heeft het deuren geopend voor een nieuw avontuur. De nieuwe functie is professioneler met kenmerken wat ik nu doe. Peter heeft geen vooroordelen, hij kijk naar wie jij bent wat je wensen zijn zonder je in een bepaalde richting te duwen waar veel (werk)vraag naar is.
Hij denkt in oplossingen en kijkt naar mogelijkheden hoe je er wel kunt komen, tips en tricks.
En niet te vergeten, hij heeft veel kennis/ervaring omtrent verschillende functies/situaties.”


   10/10  ‘Peter heeft mij geholpen een baan te vinden die bij mijn persoonlijkheid past’.

Geplaatst door Hannah (24 jaar) uit Ede
“Peter heeft me geholpen om een baan te vinden die echt bij mijn persoonlijkheid past. Loopbaancoaching van DreamCenter heeft mij een duidelijk beeld gegeven over wat mijn kwaliteiten zijn en waar mijn interesses liggen, zodat ik zelf verder richting kan gaan geven aan mijn verdere loopbaan. Zoals afgesproken zou ik mailen over hoe de sollicitatie is verlopen als stylist. Ik kan inmiddels vertellen dat ik het ben geworden. Echt zo gaaf en zo geweldig dat het allemaal zo snel is gegaan! Nogmaals heel erg bedankt voor je hulp! Ik begin al in november en heb er superveel zin in.”10/10 ‘Was toe aan iets anders wat je meer waarde geeft in het leven!’

Geplaatst door Wijnand (44 jaar) uit Oude Tonge
“Nu bijna 16 jaar bij het zelfde bedrijf gewerkt, had het gevoel dat het op was. Was aan iets anders toe wat je ook meer waarde geeft in het leven! Ik heb door de loopbaancoaching zelfkennis en inzicht gekregen in kansen die je zelf niet ziet in een bepaalde baan , wat voor je zelf onmogelijk lijkt. Vind echt dat je die 10 verdient ! Vindt dat je echt veel geduld hebt. Echte goede ondersteuning en deskundige loopbaancoaching!
Vorige week vrijdag contract getekend bij de nieuwe werkgever! Afgelopen maandag ontslag genomen bij m’n baas. Het is heel bijzonder verlopen, heel veel dank!”   10+/10  ‘Mijn sollicitatiegesprek ging voor het eerst in mijn leven goed!’

Geplaatst door Stef (42 jaar) uit Amersfoort
“Reuze bedankt voor al jou hulp! Ik heb een week geleden een sollicitatie gesprek gevoerd en voor het eerst in mijn leven ging dit goed!! Ik heb nog geen baan, maar ben wel enthousiast over solliciteren. Dus naast dat ik een stuk meer zelfvertrouwen heb, zijn bij mij door het loopbaantraject ook behoorlijk wat kwartjes gaan vallen over wie ben ik- wat kan ik, wat zoeken zij en wat wat willen ze horen.”


9.9/10 ‘Het vertrouwen in mezelf kwam terug.’

Geplaatst door Suzanne (28 jaar) uit Amersfoort
“Ik ben vooral zelfverzekerder geworden in mijn keuzes en durf er nu echt voor te gaan. Concreet heeft het loopbaancoaching traject ertoe geleid dat ik als zzp’er ga beginnen en een eerste grote opdracht heb gekregen die enorm goed bij me past. Verder heb ik mijn politieke interesse weer opgepakt. Loopbaancoaching van DreamCenter heeft me geholpen om te durven gaan voor mijn passies. De goede en diepe gesprekken met Peter hebben me meer zelfvertrouwen gegeven om te kiezen voor waar ik echt blij van word. Doordat ik mijn mindset veranderde leek ook alles ineens op zijn plek te vallen en kwamen precies de uitdagingen op mijn pad die bij me passen. Doordat ik de juiste vragen kreeg en hierdoor aan het denken werd gezet kwam het vertrouwen in mezelf terug om te gaan voor wat goed voelt en me energie geeft. Dank je wel Peter voor de fijne gesprekken en de hulp die je me hebt gegeven!”


      10/10  ‘Ik ga nu iets doen waar echt mijn hart ligt!’

Geplaatst door Femke (35 jaar) uit Amersfoort
“Ik heb door het loopbaancoaching traject vooral gemerkt dat ik meer naar mijn ‘eigen ik’ leer te luisteren. Hiermee bedoel ik dat ik meer luister naar wat ik eigenlijk wil en dat ik dit ook durf toe te laten. Ook al heeft dit financiële consequenties of vind mijn omgeving daar wat van. Het is fantastisch om te vertellen dat ik nu iets ga doen (mijn opleiding) waar echt mijn hart ligt. Ik merk aan de reacties die ik krijg dat mensen dat eigenlijk wel heel bijzonder en mooi vinden dat ik dat nu ga doen. Ik kreeg zelfs een reactie van mijn leidinggevende die zei: ‘Ik ben eigenlijk stiekem een beetje jaloers op jou dat je dit nu gaat doen.’
Het traject met loopbaancoach Peter gaat mij vooral helpen om het nu anders te doen, ook straks met werk. Veel meer luisteren naar wat ik wil, in plaats van mijzelf wegcijferen ten behoeven wat ik denk dat andere van mij verwachten. (het leren nee zeggen). Ik hoop ook van harte dat ik dit kan vasthouden.

DreamCenter Loopbaanbegeleiding biedt een op maat gemaakt loopbaancoaching traject op basis van je eigen wensen en behoefte. Het geeft je inzicht in wie je bent en wat je eigenlijk wil, en geeft zicht op hoe het komt dat je deze zaken eigenlijk ‘onderdrukt’. Door bijvoorbeeld hoe de maatschappij werkt, hoe je vast zit in je eigen patroon. Het laat je nadenken hoe je zelf richting wil geven aan wat je eigenlijk wilt, en helpt daarbij om naar (realistische)mogelijkheden te kijken.
DreamCenter heeft praktische en actuele kennis van wat er speelt in de huidige arbeidsmarkt en geeft tips om deze te vertalen naar je eigen situatie.

Kortom: een traject wat verdieping geeft in jezelf en waar je concreet wat mee kan!”


     8.0/10  ‘De vragen die ik had zijn beantwoord.’

Geplaatst door Wilco (44 jaar) uit Putten
“Voor het loopbaancoaching traject was ik veel behoudender wat stappen ondernemen betreft.
Ik durf nu een nieuwe uitdaging aan te gaan. Het is me nu duidelijk wat ik eventueel nog zou kunnen gaan doen. de vragen die ik had zijn beantwoord.
Het was een goede duidelijke leerschool, het geeft je handvatten om je talenten en mogelijkheden te ontdekken/ontwikkelen.
Ook goed nieuws vanuit mijn kant. Na drie gesprekken die ik gehad heb met leidinggevenden heb ik besloten om te blijven.. Er is mij toegezegd om de opleiding te doen en ik mag tweemaal op de beurs staan om onze producten aan de man te brengen.
AL met al wel een heftige periode maar die ik nu achter me kan laten.
Het gesprek met andere baan die ik had getekend is in goed overleg uitgesproken.
Dank voor al je feedback die ik zeker gebruikt heb.”   8.0/10 ‘Geholpen met een beter zelfbeeld’.

Geplaatst door Robin (43 jaar) uit Utrecht
“Heb voor mij zelf een duidelijker beeld van wat ik wil en waar ik (blij van word). Dit durf ik nu ook uit te spreken in mijn gesprekken met potentieel werkgevers wat voor helder- en duidelijkheid zorgt. Ik zal Loopbaancoaching van DreamCenter zeker aanraden. De prijs-kwaliteitsverhouding is goed. En het heeft mij in ieder geval geholpen om beter zelfbeeld te krijgen.’


   10/10  ‘Het trajectverslag is duidelijk en beknopt, heel plezierig en handig om dingen zwart op wit te hebben staan’.

Geplaatst door Wendy (43 jaar) uit Huizen
“Het trajectverslag was duidelijk en beknopt, heel plezierig. Het is handig om sommige dingen zwart op wit te hebben staan zodat je het nog eens na kunt lezen. Vóór het loopbaancoaching traject zat ik een beetje vast in mijn eigen vicieuze cirkel. Ik heb het ontzettend nuttig gevonden om samen te kijken wat mijn potenties zijn en waar mijn mogelijkheden liggen.

Wat mij betreft krijg je een 10, de manier van luisteren en meedenken werkte voor mij heel verhelderend. Mijn oud-collega wordt door iemand anders gecoacht en zij wordt gepusht om zich heel anders voor te doen dan ze is in haar sollicitatiebrieven. Jij hebt met mij naar mijn minder sterke punten gekeken en laten zien hoe ik me op een zo gunstig mogelijke manier kan presenteren en tegelijkertijd wel mezelf blijf. Ook prettig dat er tussen de gesprekken gewoon gemaild kan worden.

Zoals je al wel begrijpt zou ik DreamCenter absoluut bij anderen aanbevelen. Ik vond je advies, positieve energie en motivatie erg inspirerend!”


  8.0/10  ‘Ik kan mezelf nu meer accepteren om wie ik ben.’.

Geplaatst door Andy (28 jaar) uit Utrecht
Door het loopbaancoaching traject:
– Heb ik meer rust en zekerheid
– Ik ben assertiever en durf meer keuzes te maken voor mijzelf dan voor anderen.
– Ik heb mijzelf beter leren kennen en wat meer over mijn sterke en zwakke punten.
– Meer accepteren om wie ik ben en wat ik kan ipv mijzelf te veranderen naar een onrealistische beeld.

Fijne loopbaancoach en die goed kan luisteren en oprecht probeert je te helpen.

      10/10  ‘Al lang geleden was ik het vertrouwen in mezelf kwijtgeraakt.’

Geplaatst door Johanna (38 jaar) uit Amersfoort
“Al lang geleden was ik het ‘vertrouwen’ in mezelf kwijtgeraakt, net als de overtuiging van mijn eigen kunnen. De verschillende opdrachten in het loopbaancoaching traject hebben mij echt de ogen geopend. Ook de opdracht om anders naar vacatures te kijken, heeft mij echt geholpen. Door deze oefeningen en onze gesprekken, heb ik uiteindelijk 2 hele succesvolle sollicitatieprocedures gevoerd en daar een andere baan aan overgehouden.
Daarnaast heeft mij huidige werkgever me, na het opzeggen, nog een week lang het vuur aan de schenen gelegd om toch te blijven. Eerder was ik daarvoor waarschijnlijk gezwicht, maar nu heb ik de eer aan mezelf gehouden en ook heel duidelijk geformuleerd waarom het tijd was voor mij om te vertrekken. Ook zijn norse reactie daarop heeft me niet van mijn stuk gebracht.
Wat ik hiermee wil zeggen: door het traject sta ik sterker in mijn schoenen en weet ik beter wat ik wil/leuk vind. En dat is mij echt heel veel waard! Ik ga daarom toch een 10 geven, want het heeft mij veel opgeleverd.
Peter Paas zet je door praktische opdrachten behoorlijk aan het denken. En dat kan ook op de zere plek duwen, maar dat is dan wel precies wat nodig is. Hij kauwt niets voor, maar zorgt ervoor dat je zelf aan de slag gaat en tot inzichten komt: praktisch en coachend, niet lullen maar pellen.”


      8.0/10  ‘Waar liggen mijn kwaliteiten en kansen?’

Geplaatst door Lisa (24 jaar) uit Ede
“Het is fijn dat er nu in kaart is gebracht wat mijn sterke/minder sterke kanten zijn en in welke branche(s) ik zou kunnen gaan werken/op mijn plek ben. Ook heb ik heel veel praktische tips gekregen mbt het solliciteren (CV, open sollicitaties etc.) In de loopbaancoaching bij DreamCenter is er veel oog voor je eigen wensen/dromen en je persoonlijkheid. Ook werd er tijdens het proces – buiten de gesprekken om – veel meegedacht. Dat heeft me veel praktische (sollicitatie)tips opgeleverd!
Inmiddels kan ik melden dat ik een nieuwe baan heb!! Vanaf 1 oktober mag ik aan de slag bij …….. als hoofd- en eindredacteur voor 40 uur! Erg fijn dus dat het allemaal zo snel is gegaan en dat ik ook een leuke, nieuwe baan in het vooruitzicht heb! Heel erg bedankt nog voor alle tips/het meedenken!”


   10/10  ‘Het is net een droom, maar dan wel een echte!’

Geplaatst door Kees (52 jaar) uit Barneveld
“Donderdag 14 februari heb ik het tweede sollicitatiegesprek gehad en dat was best pittig, ik moest m’n kop er goed bijhouden door de vragen die gesteld werden maar heb ook zelf veel kunnen vragen. Al met al ging het redelijk goed maar wist niet hoe het zou aflopen eerlijk gezegd. De volgende werd ik gebeld dat ik het was geworden! Afgelopen dinsdag heb ik het contract getekend. Ik ben zo blij en verwonderd dat ik de baan heb gekregen. Het is net een droom, maar dan wel een echte ?!
In wil jou ook ontzettend bedanken voor de waardevolle gesprekken, het advies en de richting die je mij gewezen hebt. En niet te vergeten de coaching en feedback rondom de sollicitatiegesprekken. Het gaf me houvast en heb er veel aan gehad. Vooral dat je schreef: “dit is wat voor jou, dit kan je”, heeft mij echt gestimuleerd om door te zetten en er voor te gaan.”


      9.0/10  ‘Duidelijkheid!’

Geplaatst door Keith (30 jaar) uit Woudenberg
“Het grootste verschil is dat ik voor het loopbaancoaching traject niet specifiek wist op welke vacatures ik wilde zoeken / solliciteren. En er een groot grijs gebied was, waar ga je gelukkig van worden? Door het traject heb je veel meer duidelijkheid en rust om te gaan zoeken. Ook heb je door het uitvoeren van de andere testen en de verdieping in de gesprekken met een neutraal iemand voor jezelf gewoon weer helder voor de geest wat je wil en waar je voor staat. En waardoor je dus ook echt gericht kan gaan zoeken in vacature teksten, naar wat jij leuk vind. De grootste winst voor mij persoonlijk zit hem in het feit dat ik bepaalde werk periodes bij mijn huidige werkgever los ben gaan zien van mijn eigen kwaliteiten waar ik me hier eerst te veel door liet leiden, en deze periodes heb kunnen afsluiten. Dank hiervoor.

Peter stelt je vanaf het eerste moment op je gemakt, is een goede luisteraar en oprecht geïnteresseerd! Hij is een loopbaancoach die echt persoonlijke aandacht voor je heeft, en ik kon de snelle reacties altijd erg waarderen!”


   8.0/10  ‘Boven verwachting. Zo dankbaar!’

Geplaatst door Inge (62 jaar) uit Ermelo
“PRETTIG ZEER PROFESSIONELE LOOPBAANCOACHING (boven verwachting) SNEL DOELGERICHT UITSTEKEND  RAPPORT. NOG MEER KENNIS OVER MIJZELF GEKREGEN.
Gisteren heb ik een fantastisch afscheid gehad, groot feest de hele dag door.
Geroerd om alle warme woorden en reacties, alle dank aan God.
Maandag weer naar mijn nieuwe werk. Ik ga voorlopig 2 dagen werken, later misschien drie. Ik ben zo dankbaar Peter, ook voor jou, dat je op m’n pad kwam en een stuk met mij meegelopen bent waar ik de weg niet goed wist. Zo dankbaar!”


   10/10  ‘Gisteren officieel mijn nieuwe aanstelling ondertekend!’

Geplaatst door Thijs (28 jaar) uit Rotterdam
“Gisteren heb ik officieel mijn aanstelling bij de politie Den Haag ondertekend! Ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor je hulp en steun bij het hele sollicitatieproces! Als ik nog mensen weet die ook vast zijn gelopen met een studie of werk keuze dan zal ik je zeker aanbevelen :)”


      8.0/10  ‘Ik heb geen afgeronde opleidingen en een laag zelfbeeld.’

Geplaatst door Marion (54 jaar) uit Ederveen
“Vooraf was ik vooral bezig met wat er mis was gegaan, met wat ik niet heb en niet ben. Ik zag weinig mogelijkheden voor mezelf en dacht dat ik overal te laat/oud voor was. De loopbaancoachingsgesprekken hebben me erg goed gedaan en me ook inzichten gegeven in zaken waarvan ik me niet bewust was. Bijvoorbeeld die prikkelgevoeligheid heb ik nooit serieus genomen, maar ik heb geleerd hier nu wel aandacht voor te hebben en meer voor mezelf op te komen. Verder heb ik ontdekt dat ik mijn tekortkomingen beter kan omarmen dan wegstoppen en dat ik me daardoor ook meer openstel voor anderen. Je wordt geholpen om eerlijk en objectief naar jezelf te kijken waardoor je een weloverwogen keuze kunt maken die past bij je persoonlijkheid.”


      9.0/10  ‘Ik zat voor mijn gevoel tegen een bore-out aan’.

Geplaatst door André (41 jaar) uit Noordeloos
“Ik liep steeds meer vast in mijn huidig werk doordat ik er geen uitdaging in zag en het ook niet helemaal bij mij pastte. Zat voor mijn gevoel tegen een bore-out aan met klachten die daarbij passen.
Door dit loopbaantraject heb ik inzicht gekregen op diverse gebieden: persoonlijk, werk en solliciteren. Mede dankzij het loopbaancoachingstraject heeft het mij uiteindelijk een nieuwe baan opgeleverd! Vooral dat het niet alleen gericht is op werk, maar ook op jou als persoon, vind ik een grote plus!

De gesprekken hadden wat mij betreft wel wat langer mogen duren. Zeker als je meerdere gesprek onderwerpen hebt vaak net iets te kort. Verder een hele fijne, gezellige en eerlijke organisatie die verder kijkt dan werk alleen, die je op zowel werk als persoonlijk vlak verder kan helpen.”


      10/10  ‘Ik zat als het ware ‘vastgeroest’.

Geplaatst door Miranda (27 jaar) uit Barneveld
“Ik zat als het ware ‘vastgeroest’. Voor loopbaancoaching van DreamCenter twijfelde ik vooral of het wel een goede stap zou zijn. Wat ik wel wist is dat ik mezelf wilde gaan ontwikkelen, ik wilde iets nieuws en wat doen met mijn leven maar ik had geen idee hoe, wat en waarin precies. Voor mij heeft het opgeleverd dat ik nu weet dat ik meer kan, wat mijn valkuilen zijn en in elke richtingen ik mezelf het beste zal kunnen gaan ontwikkelen. Inmiddels heb ik al een nieuwe baan met veel uitdaging waar ik veel zal gaan leren in de toekomst. Ook met vragen over mijn sollicitatieprocedure kon ik bij jullie terecht. In de gesprekken werd ik geconfronteerd met mijn, goede maar ook mijn zwakke, punten. Centraal in alle gesprekken stond ik zelf als persoon en vanuit daar werd verder gekeken. Niet al meteen vanuit mijn ‘kunnen’. Daar ben ik blij om. Ik ben opnieuw naar mezelf gaan kijken. Het is fijn om persoonlijk ontvangen en behandeld te worden. Het gevoel krijgen dat je belangrijk bent en geen nummer is voor mij ook belangrijk.”


     9.0/10  ‘Ik wil iets anders, maar weet niet hoe ik dit aan moet pakken’

Geplaatst door Vincent (35 jaar) uit Amersfoort
“Het traject heeft me heel duidelijk inzicht gegevens waar mijn krachten liggen en zo dus ook mijn belemmerende gedachten uit de weg te gaan. Ik doe nu wat ik echt leuk vindt!

Ik zou loopbaancoaching van DreamCenter zeker aanraden! Ik heb absoluut het gevoel dat er goed naar je gelusiterd wordt en je krijgt duidelijk handvaten voor de vervolgstappen. Zoals eerder aangegeven was ik misschien in het begin iets sceptisch, maar kijk terug op een zeer succesvol traject! Met als resultaat een hele leuke nieuwe baan!”


  8.0/10  ‘Inmiddels ben ik weer aan het werk en tot mijn grote verbazing met echt plezier!’

Geplaatst door Petra (26 jaar) uit Hulshorst
“Loopbaancoaching van DreamCenter heeft me inzicht gegeven in een aantal dingen, namelijk wat voor mij belangrijk als het gaat om werk, dat maakt ook duidelijk waarom mijn huidige werk niet lukte. Ook een stuk bevestiging dat het goed is om op een lager nivo te gaan werken, om zo eerst weer vertrouwen in werken opzich te krijgen. Inmiddels ben ik weer aan het werk en tot mijn grote verbazing met echt plezier!

En: mooi dat verslag op het laatst, om alles nog eens terug te kunnen lezen.”