Loopbaanadvies

Binnen 2 maanden zicht op nieuwe kansen

Twijfel jij of je wel op de beste plek zit in je huidige baan? Wil jij graag weten wat jouw mogelijkheden zijn naast het werk dat je nu doet? Of ga je echt met veel tegenzin naar je werk en wil je zo snel mogelijk aan de slag met het maken van een nieuwe stap in je loopbaan? Misschien ben je klaar met je opleiding en weet je niet precies of je door wil gaan in deze richting. Of ben je benieuwd of ondernemen iets voor jou is? Wij kijken naar jouw behoefte en situatie. DreamCenter Loopbaanbegeleiding werkt met een aantal loopbaanadvies pakketten en scherpe tarieven.

Loopbaanadvies voor blijvend werkplezier

Het doel van loopbaanadvies is heel eenvoudig: met meer plezier naar je werk kunnen gaan. Voldoening uit je werk kunnen halen. Minder stress en niet meer met tegenzin naar je werk gaan. Ook kunnen we doorgroeimogelijkheden voor je in kaart brengen. Loopbaanadvies levert je duidelijkheid en een persoonlijk loopbaanplan op waar zelfstandig of door middel van loopbaancoaching concreet mee aan de slag kan.
.

.
.
.

Wat levert loopbaanadvies op?

Als je de reacties van deelnemers over onze loopbaanadviestrajecten leest, zie je dat loopbaanadvies je veel brengt:

 • Duidelijkheid
 • Het neemt twijfels weg
 • Zekerheid en zelfvertrouwen
 • Zicht op doorgroeimogelijkheden
 • Gevoel van grip en zelfsturing op je loopbaan
 • Minder stress
 • Weer zin in je werk hebben
 • Het proces van je loopbaanontwikkeling versnellen
 • Inzicht in wie je bent en wie je niet bent
 • Meer voldoening en passie
 • Meer durf

Méér mogelijk met Loopbaanadvies van DreamCenter

DreamCenter kijkt verder dan je CV en (gebrek aan) ervaring of opleiding. Door jouw persoonlijkheid en wensen als uitgangspunt te nemen, helpt Loopbaanbegeleiding van DreamCenter je de ogen te openen om te zien dat er absoluut meer mogelijk is dan je denkt.

 • Persoonlijke benadering
 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Praktijk open tot 21.00 uur
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Geen onverwachte kosten
 • Hoge klanttevredenheid
 • Erkend loopbaanadvies bureau

Loopbaanadvies Amersfoort Harderwijk Barneveld Ermelo Almere Zeewolde

Meer weten over loopbaanadvies?

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek wordt jouw vraag en situatie besproken. Op basis van dit gesprek wordt er gekeken hoe we je het beste verder kunnen helpen. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Daarnaast kan je ook de Gratis Videotraining bekijken. Wacht dus niet langer en zet nu jouw 1e stap richting meer werkplezier en voldoening!

Loopbaanadvies OnlineLoopbaanadvies Amersfoort Harderwijk Barneveld

Loopbaanadvies Nijkerk Putten

BERICHT STUREN .
.
.
Goed om te weten:

 • Veel werkgevers vergoeden de kosten voor een loopbaanadviestraject.
 • Loopbaanadvies bij ADHD – ADD is één van onze specialisaties.

.

Loopbaanadvies Standaard

Loopbaanadvies Standaard

Klaar voor een nieuwe uitdaging?
Wil een gedegen en concreet advies voor de volgende stap in jouw loopbaan? Laat jezelf dan eens grondig “doormeten”! Tijdens 4 persoonlijke sessies en met behulp van professionele testen en tools worden jouw sterke en zwakke kanten, jouw wensen én de meest passende loopbaankansen in kaart gebracht.

Met het concrete actieplan kan jij vervolgens doelmatig stappen zetten vanuit jouw huidige situatie in de richting van een voldoening gevende loopbaan.

 • Concreet Advies – Meest Passend Werk
 • Plan van aanpak

Bij het pakket zijn inbegrepen:

 • 4 Loopbaanadvies gesprekken
 • Plan van aanpak
 • Professionele testen
 • Loopbaanadviesrapport

.

€ 649,-

of 3 termijnen van € 230,-


.

.

Loopbaanadvies Plus

Loopbaanadvies Plus

Meteen werk maken van overstappen?
Het loopbaanadvies plus traject is bedoeld voor mensen die aan de hand van het Loopbaanadvies (Standaard pakket) aan de slag willen met hun sollicitatieaanpak of ondernemingsplan. Naast een helder plan en inzicht in wat voor werk bij je past, ga je meteen werk maken met een gedegen voorbereiding voor een overstap naar ander passend werk.

Loopbaanadvies met Sollicitatie- of Ondernemingsplan Keuzemodule.

 • Concreet Advies – Meest Passend Werk
 • Plan van aanpak
 • Sollicitatie- of Ondernemerstraining

Bij het pakket zijn inbegrepen:

 • Loopbaanadvies Standaard pakket
 • 2 Trainingssessies -keuzemodule:
  • Succesvol Solliciteren
  • Succesvol Ondernemen.
 • Tijdelijk € 100,- korting van € 895,- voor:

€ 795,-

of 3 termijnen van € 280,-


.

Loopbaanadviseur Peter Paas

Peter Paas is loopbaanadviseur, trainer en oprichter van DreamCenter. “Mijn persoonlijke interesse gaat uit naar het ontdekken van de drijfveren van mensen. En vooral: hoe kan je die motivatie aanwakkeren en je emoties vóór je laten werken?

Ik heb dit proces zelf ook diepgaand doorlopen, waardoor mijn drive niet alleen vanuit mijn vakgebied, maar ook vanuit eigen ervaring komt.

Vanuit meer dan 10 jaar ervaring in loopbaanadviestrajecten ben ik positief gestemd over de mogelijkheden. En ga ik graag de uitdaging met jouw situatie aan!”

.

PETER PAASLoopbaanadvies
Nijkerk
Barneveld
Harderwijk

Loopbaanprofessional
DreamCenter Loopbaanbegeleiding

Obstakels naar een passende baan

Op de weg naar passend werk en werkplezier, kan je allerlei obstakels tegenkomen. Wat houdt jou tegen? Loopbaanadvies geeft je nieuw inzicht en perspectief.

“Er zijn tal van moeilijke obstakels op je pad.
  Sta jezelf niet toe om een ​​van hen te worden.”
                                                        Ralph Marston

Ervaringen Loopbaanadvies

      10/10  ‘op dit moment wordt mijn nieuwe contract opgesteld.’.

Geplaatst door Rob (55 jaar) uit Nijkerk
“Het is duidelijker waar ik het vervolg van mijn carrière moet gaan zoeken. Met name de creatieve kant is te onderbelicht op dit moment en dat helpt in het bepalen van toekomstige plannen.
In een ontspannen sfeer wordt gedegen en geleidelijk het profiel samengesteld waar ik naar op zoek was. Inmiddels kan ik mededelen dat op dit moment mijn nieuwe contract wordt opgesteld. Ik ga aan de slag als sales consultant/product manager bij een IT security bedrijf. Dat bedrijf is 180 man groot en is recent overgenomen. Ik heb er een goed gevoel bij. Het is wel voor 40 uur, maar ondertussen ben ik wel flink bezig om mijn eigen product van de grond te krijgen en dat moet maar in mijn vrije tijd. Kortom, het gaat de goede kant op en we vertrouwen erop dat dit een goede plek is voor mij.”


      10/10  ‘Ik kwam op een punt dat ik niet meer wist wat de volgende stap moest zijn’.

Geplaatst door Sarah (25 jaar) uit Nijkerk
“Voor het loopbaanadvies liep ik enorm tegen mezelf aan. Vanuit mijn persoonlijkheid vind ik het belangrijk om bewust in het leven te staan. Al van jongs af aan zet ik bewuste stappen om te bereiken wat ik wil in het leven. Toen kwam ik ineens op een punt te staan waarbij ik niet meer wist wat de volgende stap moest zijn. Dankzij jouw loopbaanadvies heb ik weer een nieuwe stap in mijn leven kunnen zetten! Ik heb me ingeschreven voor een opleiding die geheel aan mijn wensen voldoet en welke past bij mij als persoon! Ik heb er zin in om te beginnen! Dank je wel! Ik raad het zeker aan: loopbaanadvies is een manier om jezelf beter te leren kennen en om een goede keuze te maken tav je loopbaan. DreamCenter helpt je hier bij. Peter is enthousiast, betrokken en heeft passie om mensen te helpen bij hun zoektocht naar het juiste werkveld! Peter heeft een gave om mensen te enthousiasmeren zodat zij weer zin hebben om aan het werk te gaan!”


   9.0/10  ‘Ik heb veel meer zekerheid en hoef niet meer te twijfelen.’

Geplaatst door Alfo (51 jaar) uit Ede
“Je dienstverlening vond ik goed en beantwoorde aan mijn wensen. Alles is en ziet er heel goed verzorgd uit en dat schept vertrouwen en kwaliteit. Dat allemaal voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Door het loopbaanadvies kan ik nu met veel meer zekerheid verder en hoef niet meer te twijfelen. Het zeer complete en professionele eindverslag, geeft mij duidelijk inzichten in mijn talenten en competenties.”   9.5/10  ‘Ik had geen idee, ik vond ook erg veel dingen leuk.’

Geplaatst door Annelies (32 jaar) uit Renkum
“Voor het loopbaanadvies traject had ik geen idee welke richting ik op wilde, er was zoveel keuze en ik vond ook erg veel dingen leuk. Langzaam maar zeker werd dit steeds een stukje kleiner gemaakt. Steeds vaker vielen er richtingen af. Vooral door eens een dagje mee te lopen of een open dag/avond te bezoeken. Nu ik het traject heb afgerond is er één duidelijke richting uitgekomen. Dat geeft mij erg veel rust en het voelt ook als de juiste keuze. Ik vind het erg prettig om niet meer zo te hoeven zoeken. Het geeft ook weer nieuwe energie om aan een nieuwe uitdaging te gaan beginnen!
De setting (huiselijk) vond ik erg prettig, je voelt je hier snel op je gemak en kunt daardoor ook gemakkelijker vertellen wat je bijvoorbeeld zoekt in werk. De tests zijn professioneel en de manier van bevragen vond ik persoonlijk erg prettig; rustig, persoonlijk, niet zakelijk maar toch ook professioneel.”


   8.0/10  ‘Loopbaanadvies van DreamCenter kan je helpen!’

Geplaatst door Ghislaine (31 jaar) uit Deventer
“Van iemand die zich graag wil ontwikkelen, maar een puzzelstukje mist en een klein duwtje in de rug nodig heeft tot mensen die zichzelf totaal kwijt zijn en een laatste strohalm zoeken om nog iets van hun leven te maken. Loopbaanadvies van DC Loopbaanbegeleiding kan je helpen!

Waarom?

1. De sessies vinden in een vriendelijke en huiselijke sfeer plaats. Je komt daardoor los en komt echt in aanraking met jezelf en dus je diepste passies/wensen/meningen op werk- of studiegebied, maar ook je hobby’s en je (levens)ideeën. Hierdoor kan DreamCenter beter je ‘ware ik’ naar boven halen en je op het juiste studie- of loopbaanspoor zetten dat het best bij je past.

2. Er wordt uitgebreid aandacht aan je verhalen besteed en actief naar je geluisterd. Je bent dan geen cliënt nummer zoveel van de dag, maar een mens die er mag zijn.

3. Peter is een bekwame loopbaanadviseur die je ideeën, wensen, struikelblokken en hindernissen herkent en daar niet raar van opkijkt of bevooroordeeld. Dit geeft het gevoel dat iemand je echt helpt en weet/ begrijpt waar je mee zit.”


   8.0/10  ‘Het heeft me net dat duwtje gegeven dat ik nodig had!’

Geplaatst door Esther (45 jaar) uit Putten
“Het loopbaanadvies heeft mij bevestiging gegeven van wat ik eigenlijk al wist. Het heeft me een verder geholpen om ook echt iets te gaan ondernemen. Een paar concrete stappen zijn al gezet. Zo ben ik op 1 november begonnen met een 3 maanden durende basisopleiding Systemisch Coachen (1 dag in de week). En start ik op 3 maart a.s. met de opleiding Hormoonfactor Trainer bij Sonnevelt Opleidingen (met de bedoeling uiteindelijk het diploma Vitaliteitscoach bij Sonnevelt te gaan behalen).
Ik heb de gesprekken als zeer prettig heb ervaren. Je stelt goede en kritische vragen, vragen die je verder helpen. Dat het me net dat duwtje heeft gegeven dat ik nodig had.

Peter, nogmaals bedankt voor de gesprekken en de inzichten die ik gekregen.”


      10/10  ‘Strakke werkwijze. Dat zoiets in een paar gesprekken mogelijk zou zijn had ik niet verwacht’

Geplaatst door Annelies (42 jaar) uit Amersfoort
“Nogmaals, ik heb het echt als een goed traject ervaren. Dat zoiets in een paar gesprekken mogelijk is, had ik niet verwacht. Als ik achteraf bekijk vanaf het moeten kiezen van de ‘instelling’ waar ik het traject wilde doorlopen, tot het beëindigen van het traject bij DreamCenter, kan ik alleen maar zeggen dat ik de juist keuze heb gemaakt. Je hebt me een welkom gevoel gegeven, je bent betrokken bij de persoon die tegenover je zit en totaal niet zakelijk, maar persoonsgericht.

Na de vakantie komt de volgende stap en daar heb ik het volste vertrouwen in. Zoals je het zelf ook beschreef in het rapport. Ook al zou ik eerst nog ergens anders aan de slag gaan, ik heb nu een perspectief voor ogen, het heeft me bevestigd in mijn gevoel welke kant ik op moet gaan.

Voor de gesprekken was ik erg onzeker over welke weg ik in moest slaan. Ik had wel bepaalde voorgevoelens over bepaalde functies die ik misschien leuk zou vinden. Maar door het afbreken of het verkeerd kiezen van 2 opleidingen heeft mij geen zekerheid gegeven over keuzes. Door middel van het advies ben ik bevestigd in mijn vermoedens. Daarbij ben ik nu een stap wijzer dat ik niet per se een opleiding hoef te volgen voor de MBO beroepen die uit de tests zijn gekomen. Iets wat ik zonder de gesprekken wel van plan was om eventueel te gaan doen.

Verder heeft het mij inzicht doen geven in functies die bij mij passen waar ik totaal niet bij stil zou hebben gestaan van het bestaan ervan.

De reden waarom ik loopbaanadvies specifiek van DreamCenter Loopbaanbegeleiding aan zou raden, is het persoonlijke stuk. Je bent een oprecht en eerlijk persoon, persoonsgericht en niet te zakelijk. Daarbij is de sfeer van jullie praktijkruimte alleen al rustgevend en ik denk dat dat voor anderen ook een prettig gevoel zal geven. Daarnaast is je werkwijze strak, waarmee ik bedoel dat je in 3 gesprekken geheel helder hebt wie de persoon is en a.d.h.v. de testresultaten al kunt aangeven wat al dan niet bij iemand past.”


   8.5/10  ‘Nieuwe uitdaging gevonden’.

Geplaatst door Henk-Jan (38 jaar) uit Apeldoorn
“Op dit moment nog niet die nieuwe, uitdagende baan, maar wel een goed inzicht van wat ik nu zou willen en wat goed bij mij past. Ik raad loopbaanadvies van DreamCenter aan om: de manier van aanpak, de gemoedelijke sfeer waaronder de gesprekken plaats vinden en de rustige, deskundige uitstraling van Peter zelf.

Latere reactie:
Ik wil je bij deze even laten weten dat ik een nieuwe uitdaging heb gevonden. Ondanks de huidige penibele situatie is het toch gelukt iets te vinden. Ik ga in het nieuwe jaar bij ….. Metaal in ….. aan de slag als tekenaar. Het is een bedrijf dat zich voornamelijk bezig houdt met designtrappen, hekwerken en balustrades. Allemaal maatwerk, dus wat dat betreft past het mooi in het plaatje wat uit onze gesprekken is gekomen. Ik ben er al met al heel erg blij mee. Ik wou je dit in ieder geval even laten weten. Ik wens je voor straks al vast fijne feestdagen toe.”


   8.0/10  ‘De begeleiding, tools en terugkoppeling zijn zeer prettig en bieden allerlei handvatten’.

Geplaatst door Marco (31 jaar) uit Nijkerk
“Het grootste verschil is met name dat ik door het loopbaanadvies een (redelijk) duidelijk en helder beeld heb van wat bij mij past als persoon, en in welke richting ik zou moeten gaan zoeken om een baan/functie te vinden die bij mijn kwaliteiten en interesses aansluit. Dit was/is voor mij het grootste verschil aangezien ik om het maar te zeggen, gewoon geen enkel idee had.

Ik zou DreamCenter zeker aanbevelen bij anderen. Ik heb het gehele traject mede door de geïnteresseerde en persoonlijke begeleiding zeer ontspannen beleefd. De begeleiding, de tools, en de terugkoppeling zijn zeer prettig en bieden allerlei handvatten om op verder te borduren.”


      7.0/10  ‘Luisteren naar je gevoel en verstand worden allebei geactiveerd.’

Geplaatst door Claudia (25 jaar) uit Amersfoort
“Dit loopbaanadviestraject heeft voor mij de mate waarin bepaalde persoonlijkheidskenmerken van toepassing zijn bevestigd. Daarnaast ben ik te weten gekomen waar voor mij de verbeterpunten zitten en welke eigenschappen ik zou willen ontwikkelen. Door dit traject heb ik ook geleerd meer open te staan voor nieuwe ideeën en deze te gaan onderzoeken, zonder meteen een standpunt in te nemen.

De opbouw van het traject is prettig, door eerst de testen in te vullen en daarna de diepte in te gaan met de gesprekken. De gesprekken richten zich niet alleen op de loopbaan maar ook hoe je jou talenten en wensen misschien buiten je werk kan inpassen. Dat benadrukt voor mij te meer dat je niet je aller grootste passies in je werk hoeft terug te vinden om een prettige loopbaan te hebben. Tijdens de gesprekken wordt er gekeken naar haalbare mogelijkheden en een realistisch stappenplan. Luisteren naar je gevoel en je verstand wordt allebei geactiveerd zodat er geen grootse plannen worden gemaakt waarvan de slagingskans uiteindelijk klein kan zijn.”


.

  9.0/10  ‘Na 2,5 jaar kom ik echt op mijn plek terecht!’

Geplaatst door Jan (47 jaar) uit Alphen aan de Rijn
“Dit is wat je noemt een late reactie…. Toch vind ik het leuk om alsnog een keer te reageren. Het is inmiddels zo’n 2.5 jaar verder na het loopbaanadvies traject en ik heb een hoop nieuwe ervaringen opgedaan. Een van mijn grootste wensen was om mijn talenten in te kunnen zetten in een organisatie met een doel dat er toe doet. Nu heb ik de mogelijkheid gekregen en op 1 januari ga ik van baan switchen.
Ik wordt teamleider Financien bij het Leger des Heils. De connectie is gelegd via het Linked-In account dat jij met mij hebt gepimpt! Daardoor kwam afgelopen zomer een contact tot stand met een oude bekende (van zo’n 30 jaar geleden). En met deze relatie kwam bovengenoemde baan voor mij tot stand.
Het sparren met jou toendertijd heeft mij enorm geholpen om te zien wat ik kan en wat ik wil. Nu, na 2,5 jaar kom ik denk ik echt op mijn plek terecht!
Nogmaals hartelijk dank voor jou ondersteuning in 2014 en ik ben blij met wat het nu gaat brengen!”


    8.5/10  ‘Voorheen dacht ik dat studie altijd een belemmering zou zijn!’

Geplaatst door Anniek (34 jaar) uit Hardenberg
“Meer zelfvertrouwen in solliciteren gekregen. Voorheen dacht ik dat mijn studie altijd een belemmering zou zijn in het vinden van een leuke baan. Het traject heeft me geholpen om in te zien dat dit helemaal niet geval hoefde te zijn. Ook de tips voor het voeren van een sollicitatiegesprek hebben me erg geholpen.

Peter is heel grondig in het uitvogelen wie je bent en waar je krachten en behoeften liggen in een baan. Dit gaf me zelf nieuwe inzichten en gaf vertrouwen in de richting die het op ging. De adviezen en het mee denken waren echt ergens op gebaseerd. Nog tijdens het traject begon ik met solliciteren en Peter gaf goede tips waardoor ik nu een leuke baan gevonden heb.”


     10/10  ‘Ik ben van onzeker, zeker geworden!’

Geplaatst door Robert (34 jaar) uit Voorthuizen
“Ik ben van onzeker, zeker geworden in de keuze voor het onderwijs/werken met jongeren. Heel bevrijdend om samen zo’n toch wel pittige beslissing te kunnen nemen. De uitkomst komt wellicht eerder dan verwacht en sluit geheel aan bij mijn eigen nu inmiddels gemaakte keuzes. (bevestigend dus) Dat geeft veel zelfvertrouwen en rust.
De ambiance, jouw werk ‘huiskamer’ geeft direct een warm en vertrouwd gevoel zodat mensen, zoals ik, open gesprekken durven voeren. Dit is perfect. Voor het door mij gekozen basis loopbaanadvies pakket vind ik dat je prima service levert, ook wat betreft de aftersales, ga zo door Peter!
Ik heb de gevoerde gesprekken als zeer plezierig ervaren, alsof we elkaar al tijden kende. Dat is ook de sleutel tot het succes in jouw vak.”

“Ik weet niet of je me nog kunt herinneren, maar gisteren ben ik voor het eerst in 16 jaar weer naar school geweest. De keuze is voor de Pabo op de ………. gevallen.
Basisonderwijs dus…. Heerlijk, direct al starten met werkplekleren, voor de groep en genieten maar. Mede dankzij jouw loopbaanadvies heb ik deze stap durven nemen, bedankt!”


      8.0/10  ‘Ik begrijp mezelf nu meer.’

Geplaatst door Danique (24 jaar) uit Amersfoort
“Na het doorlopen van het traject, merk ik dat ik anders ben gaan nadenken over wie ik ben en wat ik wil.
Ik snap nu waarom ik bepaalde aspecten heel erg lastig vind en waarom andere aspecten mij meer liggen.
Ook weet ik nu dat een goede sfeer erg belangrijk is voor mij en de baan zelfs kan maken of breken.
Vóór het loopbaanadviestraject had ik gehoopt dat het mij zou helpen om te vinden wat ik zou móeten doen, terwijl ik na het traject door heb dat er veel meer mogelijkheden zijn, maar dat ik minder vanuit 1 mogelijkheid moet denken. Ook heeft het anders zoeken op bijvoorbeeld Linkedin mij erg geholpen om meer mogelijkheden te creëren voor mijzelf. Ik zou DreamCenter zeker aanbevelen aan anderen om meer over jezelf te weten komen en uit te kunnen zoeken wat je belangrijk vindt in het leven. Uiteindelijk is het belangrijk om iets te doen wat bij jezelf past en niet iets te doen omdat anderen vinden dat je dat moet doen.”


     8.0/10  ‘Ik ga nu doen wat ik al heel lang wou doen!’

Geplaatst door Romy (27 jaar) uit Nijkerk
“Ik ben vooral meer in mezelf gaan geloven, omdat ik weet waar mijn kwaliteiten liggen en weet wat er bij mij past. Daardoor ben ik ook zekerder geworden van mijn zaak. Ook weet ik hoe ik nu op verschillende manieren kan zoeken naar vacatures en hoe ik hierop kan reageren. Wat mij vooral heeft opgeleverd is dat ik nu ga doen wat ik al heel lang wou doen! Door dit traject ga ik nu (morgen) naar het buitenland en daar een Engelse cursus doen. Ik had dit altijd al gewild, maar op de een of andere manier kwam dit er niet van of stelde ik het uit en vond ik dat ik gewoon moest werken en gunde het mezelf niet.
Er wordt echt goed naar je als persoon gekeken, wat er bij jou past. En goede vragen worden gesteld om er achter te komen wat ik wil en wat er bij mij past. Door dit traject ga je ook anders naar jezelf kijken en leer je jezelf beter kennen. Fijne samenwerking en goed loopbaanadvies!”


     9.0/10  ‘Ik weet nu waar mijn passie ligt en waar ik veel energie van krijg.’

Geplaatst door Antwin (38 jaar) uit Putten
“Door het loopbaanadviestraject heb ik meer inzicht gekregen in wat een passende richting voor mij zou kunnen zijn. Door de vraagstellingen ben ik me meer bewust geworden van waar ik blij van word, waar mijn passies liggen en hoe ik het beste invulling kan geven aan de volgende stappen die ik kan nemen om voor een mooie toekomst.

Zou prettig zijn als de gesprekken nog iets langer zouden duren. Ik ben erachter gekomen dat er zoveel informatie naar boven is gekomen, dat ik misschien elke sessie een half uurtje langer had willen laten duren.

Peter is een ervaren loopbaanadviseur die met een prettige insteek zoveel mogelijk persoonlijk en werk gelateerde informatie uit je haalt. Hij zorgt ervoor dat je meer dan anders nadenkt over wat je nu eigenlijk echt wil, waar je kwaliteiten liggen vooral waarvoor je passie hebt om vervolgens je een goede richting in te sturen. Wat mij betreft een goede prijs/kwaliteit verhouding en mede dankzij dit traject hoop ik het hieruit voortgekomen plan/idee door te kunnen zetten. Dan ga ik echt iets doen wat ik leuk vind, waar
mijn passie ligt en waar ik heel veel energie van krijg. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar de eerste stappen zijn gezet!”


     10/10  ‘Ik ga morgen beginnen met mijn nieuwe baan.’

Geplaatst door Sebastiaan (29 jaar) uit Amersfoort
“Excuses voor mijn late reactie. Het was een drukke periode, maar: ik ga morgen beginnen met mijn nieuwe baan als afdelingsleider bij de Media Markt. Ik ben benieuwd naar mijn eerste werkweek!

Ik heb meer inzicht in mogelijke stappen binnen mijn loopbaan die beter bij mezelf passen en een beter beeld van mijn persoonlijkheid. Loopbaanadvies van DreamCenter helpt je op deskundige wijze weer op het juiste spoor te komen, richting een loopbaan die energie oplevert en bij je past. Dit wordt naast testen bereikt op persoonlijke gesprekken waardoor de kans veel groter is, dat de gewenste antwoorden van de client voor zijn/haar toekomst op tafel komen.”


      10/10  ‘Benieuwd naar een passend traject naar een andere baan.’

Geplaatst door Gerbert (28 jaar) uit Woudenberg
“Ik heb door het loopbaanadvies beter inzicht in mijn persoon (wat zijn mijn sterke en zwakke punten, wat voor type baan past bij mij). En ik heb beter inzicht in wat voor kwaliteiten er voor de banen die in gedachten had gevraagd worden. En je hebt me geholpen om ook verder te kijken, waardoor ook andere typen banen in zicht kwamen. En het waren gewoon prettige gesprekken.

Peter helpt je om echt diep te graven wie je bent, wat je zwakke en sterke kanten zijn en welke baan daar goed bij zou passen. Hij is positief kritisch; hij kijkt bijv. ook naar de nadelen van een bepaalde baan.”


      10/10  ‘Help me weer op het goede spoor!’

Geplaatst door Robert (33 jaar) uit Barneveld
“Het loopbaanadvies heeft inzicht gegeven waar mijn kracht/ capaciteiten liggen. Daarnaast heeft Peter een mooi profiel geschetst van wie ik nu eigenlijk precies ben. Dit wil ik gebruiken om te gaan solliciteren bij bedrijven. Dus echt een aanrader, Peter neemt alle tijd voor je en geeft je het gevoel zijn tanden er gelijk in te zetten. Peter heeft beloofd dat ik tevreden de deur zou uitlopen en dit heeft hij dan ook meer dan waar gemaakt. Daarnaast kan ik het iedereen aanbevelen om d.m.v. reflectie eens kritisch naar je zelf en je werkzame leven te kijken.”


   8.0/10  ‘Ik ging altijd voor de veilige keuze.’

Geplaatst door Gert (31 jaar) uit Putten
“Voor het traject wist ik echt niet meer waar ik het precies zoeken moest. Ik ging altijd voor de veilige keuze en daar bleef ik jaren in hangen. Door het loopbanadvies weet ik nu dat ik meer de praktische/technische kant op moet. Gezien mijn achtergrond niet de meest logische keuze in eerste instantie, maar hier heeft wel altijd mijn interesse gelegen. Als je vastloopt of er zelf gewoon niet meer uitkomt, ga dan naar Peter/DreamCenter Loopbaanbegeleiding, die helpt je in de juiste richting. Uiteindelijk moet je zelf de stap natuurlijk nemen, maar het heeft mij heel erg geholpen toen ik wist welke stap ik moest nemen.”


     9.8/10  ‘Mijn ondermijnende overtuigingen zijn opgeruimd.’

Geplaatst door Carla (50 jaar) uit Zeist
“Als ik kijk naar mijn beeldvorming van voor het loopbaanadvies en na het traject, kan ik zeggen dat het voor mij helder is geworden aan welke voorwaarden mijn werk/huidige baan zou moeten zijn. Iets wat voor mij mijn nieuwe ankers zijn. Daarnaast zijn gelukkig de ondermijnende overtuigingen opgeruimd.

Ik heb je laatst aanbevolen bij een collega met als motivatie dat jij een goede afstand kunt creeren tussen de persoon en het werk. Wat verhelderend en versnellend werkt. Dat je deskundig en integer bent, veiligheid biedt, respectvol en zeer doelgericht.

Mocht ik nog in de toekomst verdere (loopbaan)coaching willen, zal ik zeker op jou een beroep doen!
Dank voor alles.”


  8.0/10  ‘Mijn keuze is nu veel meer overwogen.’

Geplaatst door Anna (35 jaar) uit Emmeloord
“Voor het traject wilde ik eigenlijk zomaar iets gaan doen wat me leuk leek, zonder dat dit heel overwogen was. Ook was ik bang een blinde vlek te hebben mbt dat ik altijd in de verkeerde richting had gezocht qua werk. En ik vond het lastig werk te vinden dat bij mij past.
Na het traject is mijn keuze (NT2 docent) veel meer overwogen. Ik vond het fijn dat je met mij mee hebt gedacht en bv mijn kwaliteiten en valkuilen op een rijtje hebt gezet met mij. Wat betreft de blinde vlek: Dit bleek mee te vallen. Ik heb eigenlijk best nog wel in de goede richting gestudeerd. Wel bleek het te kloppen dat het voor mij niet heel makkelijk is om passend werk te vinden, omdat ik aan de ene kant uitdaging nodig heb en werk dat mij prikkelt en blijft prikkelen, en aan de andere kant veel structuur en ook een veilige, warme werkomgeving. En mijn gebrek aan assertiviteit is ook een handicap + het feit dat ik vrij langzaam ben en niet zo erg handig. Maar goed, ik heb op dit moment werk waar ik mee verder kan en heb zin om met de NT2 opleiding een nieuwe uitdaging aan te gaan.”


      9.0/10  ‘De keuze is zo groot, ik kom er zelf niet uit.’

Geplaatst door Marieke (37 jaar) uit Amersfoort
“Ik heb me ingeschreven voor een studie, terwijl ik voor dit traject nog geen idee had wat ik moest gaan doen. Ik vind het ook prettig dat ik alle opties wel samen heb bekeken. Ik heb mezelf meer leren kennen, ook door de reacties van de mensen om mij heen. Hierdoor kan ik veel beter de vacatures uitkiezen waarop ik solliciteer en ik kan het ook gebruiken in mijn sollicitatiebrieven en gesprekken en in mijn nieuwe werk en zelfs voor mijn studie. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen doordat ik nu weer weet wat ik kan en hoe mijn profiel kan gebruiken op de huidige banenmarkt. Peter is integer, rustig en wijs iemand met al aardig wat ervaring en een loopbaanadviseur met veel kennis over studies en werk.”