Gratis Ontwikkeladvies (Subsidie)

gratis ontwikkeladvies loopbaanadvies loopbaancoachingLet op! Deze regeling wordt binnenkort weer in werking gesteld i.v.m. de corona-crisis. De ingangs- en einddatum van deze regeling is nog niet bekend. De verwachting is echter eind juli/begin augustus. Op de hoogte blijven hierover? Stuur ons een berichtje.

Wil jij gebruik maken van deze kans? Meld je op tijd aan om te voorkomen dat je te laat bent.

.
Gratis loopbaanadvies of korting op loopbaantraject

Iedereen tot de pensioengerechtigde leeftijd met een band met de Nederlandse arbeidsmarkt komt in aanmerking voor dit ontwikkeladvies (conform STAP regeling). Dat zijn dus zowel:

 • mensen die (nog) aan het werk zijn,
 • inclusief zzp’ers en zelfstandig ondernemers,
 • als mensen die geen werk meer hebben.

Gezien het belang van goede informatie over iemands kansen op de huidige onzekere arbeidsmarkt, zal een arbeidsmarktscan onderdeel zijn van het ontwikkeladvies.

Tot het eind van dit jaar kunnen er 20.000 ontwikkeladviezen worden uitgevoerd. Als jij in één van bovengenoemde groepen valt, kan je dus gratis loopbaanadvies krijgen van een loopbaanadviseur.

De ontwikkeladviezen zijn onderdeel van het crisisprogramma NL Leert Door. In de vormgeving van de regeling wordt zoveel mogelijk aangesloten bij de in januari 2020 geëindigde Tijdelijke Subsidieregeling Ontwikkeladvies voor Vijfenveertigplussers.

Minister Koolmees is blij dat mensen vanaf deze zomer al aan de slag kunnen met een loopbaanadviseur: “Het is heel belangrijk dat mensen regelmatig nadenken over de toekomst van hun werk. Dat is altijd al zo, maar in deze crisis geldt dat misschien wel extra. Veel mensen zullen de komende maanden ander werk moeten gaan doen. Wie zich daar nu al op voorbereidt, kan sneller een overstap maken als dat nodig is.”
.

Jouw mogelijkheden in kaart

Ontwikkeladvies - gratis loopbaanadvies

DreamCenter Loopbaanbegeleiding helpt je te ontdekken dat er meer mogelijk is dan je denkt! Dat is fijn voor als er een verandering aan zit te komen, maar ook als je tevreden bent met je huidige baan kan je veel baat hebben bij zo’n advies. Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft daarom de subsidieregeling ‘Ontwikkeladvies’ opnieuw opengesteld voor alle alle werkenden.

Wie een ontwikkeladvies aanvraagt, krijgt een aantal individuele gesprekken met Peter Paas. Peter is loopbaancoach en oprichter van DreamCenter Loopbaanbegeleiding. Samen kijk je dan naar je huidige werk, naar wie je bent, wat je kunt en leuk vindt, en waar op korte termijn of in de toekomst concrete banen voor jou te vinden zijn. DreamCenter kan je ook helpen om je nieuwe plannen in gang te zetten.
.

De opties bij DreamCenter Loopbaanbegeleiding

 1. Kostenloos Loopbaanadvies Standaard pakket
  Als DreamCenter kan je het Loopbaanadvies Standaard pakket binnen deze regeling kostenloos inzetten.
 2. Korting op andere pakketten
  Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een uitgebreider traject:
  Loopbaanadvies Plus traject tegen meerprijs van € 150,- of
  Loopbaancoaching Compleet tegen meerprijs van € 775,- traject

.


Spelregels Gratis Ontwikkeladvies

N.B. Onderstaande voorwaarden golden in 2019. We wachten nog op de laatste informatie rondom aanmelding. Mogelijk worden onze spelregels nog iets aangepast.

 1. Op basis van een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we welk pakket het beste bij jouw vraag past.
 2. De deelnemer dient een aanbetaling van € 495,- (of 3 termijnen van € 179,-) te voldoen.
 3. We doorlopen het traject.
 4. Wij vragen de subsidie aan.
  N.B. De subsidie kan pas na afronding van het traject worden aangevraagd.
 5. Wanneer de subsidie binnen is, zal DreamCenter de aanbetaling aan je terugstorten.

.

Meer weten over Gratis Ontwikkeladvies?

Neem dan gerust contact met ons op.

*) DreamCenter Loopbaanbegeleiding is aangesloten bij de NOLOC (Beroepsvereniging van Loopbaanprofessionals) en daarom gecertificeerd om het Ontwikkeladvies te faciliteren.

.
.

Waarom DreamCenter?

 • Persoonlijke benadering
 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Praktijk open tot 21.00 uur
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Geen onverwachte kosten
 • Hoge klanttevredenheid
 • Erkend loopbaanprofessional

DC Loopbaanbegeleiding Amersfoort Harderwijk Barneveld Ermelo Almere

DreamCenter Loopbaanbegeleiding is aangesloten bij de NOLOC (Beroepsvereniging van Loopbaanprofessionals) en daarom gecertificeerd om het Ontwikkeladvies te faciliteren.
.

Vrijblijvend kennismaken?

Loopbaanbegeleiding Amersfoort Harderwijk Barneveld

Loopbaanbegeleiding Nijkerk Putten Ermelo

BERICHT STUREN

Loopbaanbegeleiding Online