ZO SCHRIJF JE EEN SOLLICITATIEBRIEF ALS JE TEVEEL ZELFVERTROUWEN HEBT

.

Sollicitatiebrief Met Teveel Zelfvertrouwen

Sollicitatie Teveel Zelfvertrouwen
….ZO SCHRIJF JE EEN SOLLICITATIEBRIEF ALS JE TEVEEL ZELFVERTROUWEN HEBT  

.

“Geachte …………..,

Ik schrijf u vandaag om mijn interesse kenbaar te maken voor de positie van Algemeen Directeur bij [Naam van het bedrijf]. Toen ik nadacht over deze functie en mezelf visualiseerde op deze positie binnen [Naam van het bedrijf], realiseerde ik me al snel dat mijn ongeëvenaarde vaardigheden en zelfvertrouwen een perfecte match zouden zijn voor deze rol. Ik weet dat jullie waarschijnlijk al mijn CV hebben doorgenomen en verbaasd zijn over mijn indrukwekkende lijst van prestaties, maar laat me je geruststellen – dat was slechts een glimp van mijn ware grootsheid.

Ik zal niet om de hete brei heen draaien – ik ben een fenomenaal talent. Mijn zelfvertrouwen is niet alleen grenzeloos, het is ook volledig gerechtvaardigd. Mijn trackrecord van succes is als een constellatie aan de hemel: helder, indrukwekkend en onmiskenbaar aanwezig.

Waar anderen aarzelen, spring ik met volle overtuiging in het diepe. Waar anderen twijfelen, is mijn zekerheid een baken van licht in het duister. Mijn vermogen om uitdagingen aan te gaan en obstakels te overwinnen is niet alleen bewonderenswaardig, het is ronduit legendarisch. Ik ben de personificatie van vastberadenheid, vastbeslotenheid en onwrikbaar zelfvertrouwen.

Ik geloof sterk in mijn vermogen om een positieve impact te hebben op het team en het bedrijf als geheel. Mijn zelfvertrouwen is niet alleen besmettelijk, het is ook een katalysator voor groei en succes. Met mij aan boord, zult u geen moment spijt hebben van uw beslissing. Ik breng niet alleen een schat aan ervaring en talent mee, maar ook een glimlach die de Mona Lisa jaloers zou maken.

Ik kijk ernaar uit om mijn buitengewone talenten en ongeëvenaard zelfvertrouwen in te zetten voor het welzijn van [Naam van het bedrijf]. Dus laten we deze formaliteiten afronden en aan de slag gaan met het bouwen van een imperium. Laten we samen de wereld veroveren – één doel, één droom, één ongelofelijke prestatie tegelijk.

Met vriendelijke groet,

[Jouw naam]

.

Kan jij hulp gebruiken met solliciteren?

  1. Sollicitatie Training
   Training specifiek gericht op het solliciteren. Met behulp van sollicitatiecoaching en training van DC Loopbaanbegeleiding helpen we je je zó te profileren in je CV, op LinkedIn en een sollicitatiegesprek, dat je jezelf in een positief daglicht kan zetten, op een onderscheidende en tegelijkertijd natuurlijke manier ;-).
   .
  2. Loopbaanadvies
   Naast sollicitatie-coaching biedt DC Loopbaanbegeleiding ook Loopbaanadvies om de bij jou passende kansen en mogelijkheden in de arbeidsmarkt in kaart te brengen.
   .
  3. Outplacementbegeleiding
   Heb jij ontslag gekregen? Je baan kwijt geraakt? DC Loopbaanbegeleiding helpt je van A naar B.
   .
  4. Re-integratie 2e Spoor Traject
   Re-integreren bij een andere werkgever? DC Loopbaanbegeleiding loodst je door dit proces.
   .

.